Verekedtetek már össze a gyerekeitekkel/szüleitekkel?
Figyelt kérdés
Ha igen,miért,mi lett a vége?2023. jan. 6. 12:28
1/8 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1207..
Még írj ki kérdést arról is, hogy verekedtünk-e össze szomszéddal, nagyszülővel, unokatestvérrel, amerikai nagybácsival.
2/8 anonim válasza:
Ha ennyire izgat a téma, inkább nézz Mónika showt! Youtubeon egy csomó rész fent van.
3/8 anonim válasza:
Figyu, ha ennyire verekedéseket akarsz látni, nézz meg pár '90-es évekbeli Jerry Springer Show-adást.
4/8 anonim válasza:
Bírkóztunk a barátnőmmel az ágyban
5/8 anonim válasza:
Egyszer nagyapám meverte nagybátyámat (azaz a fiát).
Nagybátyám alkoholista volt, tönkrement a házaasága, a devizahiteléből nagyszüleim mentették ki, évek-évtizedek munkája úszott el, és nagybátyámat ez mind nem érdekelte, ivott tovább. Nagyapám tehetetlenségében és tehetetlen haragjában bucira vertem amikor egyszer négykézláb kúszott haza a kocsmából.
Egyébként végül kilábalt az alkoholizmusból, de összességében azért ég mindig nagyon labilis, depressziós, magányos.
6/8 anonim válasza:
Engem az anyám (már felnőtt koromban,20-on évesen)egyszer megpofozott.de én nem ütöttem vissza,meg semmi.Azóta is tragédiának élem meg
7/8 Senior Séf válasza:
Nem, de egy baranyai zsákfaluban megtörtént, hogy 40éves fiú és a 65 éves apa szilveszter éjjelén rendezte el a nézeteltérését. Utána szépen piroslott a derékig érő hó.
8/8 anonim válasza:
Igen. Tinikoromban volt, akkor már elegem volt, hogy minden piti dolog miatt ütnek, és visszaütöttem (téma: miért "feleseltem", amikor azt mondták, azonnal kezdjem el a leckét, és meg mertem kérdezni, hogy nem nézhetem-e neg előtte a kedvenc sorozatom legújabb fél órás epizódját a tévében)... persze ment tovább az ütés meg a fő ütőkártya, hogy "KEZET MERSZ EMELNI A SZÜLŐDRE?". A későbbiekben ennek az lett az eredménye, hogy "csendben maradtam", titkolóztam, elhidegültem tőlük még jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!