Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Minimum hány év korkülönbség...

Minimum hány év korkülönbség esetén mondanád, hogy valaki valakinek az apja lehetne?

Figyelt kérdés
2023. jan. 4. 08:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%

Az "apád lehetne" kifejezés nem azt jelenti, hogy biológiailag már alkalmas volt annyi idővel korábban gyerekcsinálásra, hanem az átlagos apává válás korát. Ami 20-28 év korkülönbséget jelent.

A biológiai érettséget teljesen fölösleges belehozni, semmi köze ehhez a kifejezéshez.

2023. jan. 4. 12:10
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem hallottam sehol mostanában, csak eszembe jutott.

Köszönöm az eddigi válaszokat és szavazatokat.

2023. jan. 4. 12:27
 13/15 anonim válasza:
56%

Én 47 éves vagyok, a párom 60.

Annyira örülünk,hogy megtaláltuk egymást.Ráadásul nekem az is imponál,hogy Ő ismertebb ember.

Nem a pénzért vagyok vele.

Én a férjem halála után nem találtam meg a magam korosztályában akit keresek.

A párom 60 evesen is vonzó Férfi,magas,sportos,nincs sörhasa,kiváló humora van,értelmes ember.A szex is kiválóan működik köztünk.

Jól mutatunk együtt,mások szerint is.

Nem érzem soknak a korkülönbséget.

2023. jan. 24. 21:31
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Hát hallod, 13 év különbség még tinilányoknál is előfordul, nemhogy nyugdíjasoknál. Én ha 60 évesen becsajoznék, ismert/pénzes/jóképű férfiként, biztos nem mennék 30-35 fölé.

2023. jan. 24. 22:01
 15/15 anonim válasza:

14#

Elfelejtettem írni,hogy én 30-32-nek nézek ki és a párom is ilyennek lát.:))

2023. jan. 25. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!