Minimum hány év korkülönbség esetén mondanád, hogy valaki valakinek az apja lehetne?
Az "apád lehetne" kifejezés nem azt jelenti, hogy biológiailag már alkalmas volt annyi idővel korábban gyerekcsinálásra, hanem az átlagos apává válás korát. Ami 20-28 év korkülönbséget jelent.
A biológiai érettséget teljesen fölösleges belehozni, semmi köze ehhez a kifejezéshez.
Nem hallottam sehol mostanában, csak eszembe jutott.
Köszönöm az eddigi válaszokat és szavazatokat.
Én 47 éves vagyok, a párom 60.
Annyira örülünk,hogy megtaláltuk egymást.Ráadásul nekem az is imponál,hogy Ő ismertebb ember.
Nem a pénzért vagyok vele.
Én a férjem halála után nem találtam meg a magam korosztályában akit keresek.
A párom 60 evesen is vonzó Férfi,magas,sportos,nincs sörhasa,kiváló humora van,értelmes ember.A szex is kiválóan működik köztünk.
Jól mutatunk együtt,mások szerint is.
Nem érzem soknak a korkülönbséget.
Hát hallod, 13 év különbség még tinilányoknál is előfordul, nemhogy nyugdíjasoknál. Én ha 60 évesen becsajoznék, ismert/pénzes/jóképű férfiként, biztos nem mennék 30-35 fölé.
14#
Elfelejtettem írni,hogy én 30-32-nek nézek ki és a párom is ilyennek lát.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!