Minimum hány év korkülönbség esetén mondanád, hogy valaki valakinek az apja lehetne?
A férfiak apává válásának átlagos életkora 28 év.
Aki 20 évvel kisebb különbségre mondja, azon nem lehet nem csak nevetni.
"A férfiak apává válásának átlagos életkora 28 év."
Az egy dolog, de biológiai szempontból már 16 évesen LEHETNE, az más, hogy társadalmilag, hogyan döntenek...
Lehetne, ha normális lenne, hogy gimis fiúk apává válnak. De nem az.
Persze ez alapján biológiailag kb 12 éves korától lehetne.
Arra gondolsz, hogy öregebb a pali, mint a nője?
Ahogy én látom, 10 év plusz a palinál, már elég romboló egy idő után. Egy jó példát nem láttam a környezetemben, ahol ez működne.
Ma már kitolódik a gyerekvállalás.
Szüleimet tekintve 23 éves volt anyum mikor bátyám született. Ergo 20 év különbséggel már "apja is lehetne" valaki.
Ma már ez 7-8-10-15 évvel később történik.
De függ attól is, hogy ki hány éves, nem ritka, hogy a nő 25 a férfi meg 40.
De egy 17 éves lányhoz egy 30 már sok. Egy 20 éves nőhöz a 33 éves meg számokat tekintve elfogadható.
szóval nagy mértékben függ a korosztálytól is.
Nekem a 10 év a MINIMUM korkülönbség amivel belemegyek bármibe is.
Harmincas éveim közepe fele járok. Lazább kapcsolatra, szexre 15-25, komoly kapcsolatra 20-25 között ismerkedek. Nyilván olyanokkal, akik fiatalon is férfira vágynak, és nem fiúkra. A kereslet-kínálat találkozik.
Ez az apja lehetne duma olyan közhelyes, mintha egy károgó öregasszony szájából hallanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!