Ezt a lemondást,nélkülözést mellőzöttséget avagy/vagyis az egy fajta másod hegedűs hús-vér emberi szerepkört hogyan kell tudni jól kezelni egy embernek magában!?
Figyelt kérdés
Hogy tönkre ne menjek egészségileg teljesen teljes mértékben ezeket a rengeteg sok rosszat ami mindigis világ életemben negatív hatással voltak én rám hogyan kell tudni jól kezelni?
Ahogy idősödik, öregszik egy emberke bölcsül bölcs lesz és megtanul hátra hagyni mindent és csak előre nézni?
Még a gyermekkori bántásokat és támadásokat sem tudtam kellő képpen magaman feldolgozni,hogy gyenge lekvár vagyok a vereséget,hogymindig elbántak én velem az életben mások.
2023. jan. 1. 14:52
11/14 A kérdező kommentje:
Nyilvánvaló vannak akik lyukas emberi szervekkel meg rákosan, daganatosan születtek, születnek meg,vagy egy infarktussal ne adj isten a legszomorúbb ha halva születik meg egy kis pici baba újszülöttként csecsemőként.
:'-(:-(:-s
2023. jan. 1. 16:07
12/14 A kérdező kommentje:
De még sorolhatnám születési rendellenességgel,vagy mint én egy génsérülten agyi hibákkal.
2023. jan. 1. 16:08
13/14 anonim válasza:
Próbáltad már hogy csak egy percre felhagysz a siránkozással?
14/14 A kérdező kommentje:
Jó mindenjót viszlát
2023. jan. 2. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!