Miért a nők inkontinenciájáról szól sok reklám, amikor állandóan az utcán hugyozó férfiakat látok ? Nem kellene nekik is pelenka ? Különben van már férfiaknak is !
Figyelt kérdés
2022. dec. 25. 13:21
11/20 anonim válasza:
Ha irigykedsz a férfiakra emiatt, lehet kapni olyan kis műanyag tölcsért, amivel nők is tudnak állva pisilni.
12/20 anonim válasza:
Pont a múlt héten láttam egy amúgy normálisnak tűnő pasast, aki eltűnt egy suli épületénél egy kis beugróban, és ott húgyozott. Az óvoda udvaráról simán lehetett látni. Ezek a férfiak. Igénytelen bagázs. Az ilyen otthon is a mosdóba pössent.
13/20 anonim válasza:
Nem csak a mosdóba, hanem a zuhanyzóba is. Ne legyen olyan helyzet, hogy nem lesz elég ivóvizünk, de én már láttam olyat, hogy minden este hörög a csap, mert napközben nem tud a forrás elég vizet adni. Nem volt messze az országhatártól.
14/20 anonim válasza:
A férfi nagyon igénytelen állat tud lenni. Nem csak otthon a négy fal között de még az utcán sem akar valami kis kultúrát belevinni az életbe. Simán keres egy falat, ráfordul és ráhugyozik, hihetetlen. Érdekes a nők akik ebből a szempontból érzékenyebb szervekkel rendelkeznek bezzeg csak megtudják tartani míg hazaérnek. Igényesség kérdése az egész. Ha a nőknek inkontinenciabetét van a férfiaknak igénytelenségibetét néven kellene árulni valami ilyesmit.
15/20 anonim válasza:
Az inkontinencia nem egyenlő az utcán hugyozással... nem feltétlenül küzd vizelettartási problémákkal az, aki az utcán pisil, nagyobb részben inkább csak igénytelen és nem képes egy kicsit várni.
16/20 anonim válasza:
Pont az a lényeg, hogy a férfi egyszerűen el tudja az utcán is intézni a dolgot, a nő meg nem, neki ezért a reklámozott cucc.
17/20 anonim válasza:
Általánosítani nem szabad, fériak is szoktak néha pelenkát hordani😊
18/20 anonim válasza:
Fel kéne fogni az állatias viselkedés ( lásd ebek) és a betegség ( inkontinencia) közötti különbséget.
19/20 anonim válasza:
Viszont pont a napokban volt egy igénytelen kérdés, hogy ahelyett, hogy megtörölné a farkát a faszi, inkább többször alsót cserél... szóval nekik is mehetne a reklám.
20/20 anonim válasza:
Figyelj, szerintem mindenki hordjon pelenkát aztán nincs probléma.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!