Mit lehet tenni ha állandóan agyon akarnak verni ebben az országban?
Figyelt kérdés
Nem valami barátságos a megjelenésem, a külsőm, hajlamos vagyok csúnyán nézni másokra ha valami nem tetszik, pofákat vágni, és sokszor megkaptam már másoktól hogy "valami nem tetszik b*****g?" meg ehhez hasonló dolgokat. Sokszor látszik hogy agyonvernének legszívesebben. Ez csak ebben az országban van, vagy ilyen dolgok miatt más országokban is belémkötnének?2022. dec. 25. 11:27
1/8 A kérdező kommentje:
Ahol lakok itt már pofákat vágnom se kell meg semmi, itt már anélkül is ha meglátnak egyesek legszívesebben azonnal ütnének
2022. dec. 25. 11:28
2/8 anonim válasza:
Hat ezert sztem mindenhol. Tanulj meg bunyozni vagy ne csinalj ilyeneket ha nemtudod megvedeni magad 🤷
3/8 anonim válasza:
Mondjuk tényleg baromi bunkó dolog húzni a pofádat, forgatni a szemedet, meg hasonlók. Nem azt mondom, hogy megvernélek, de hogy automatikusan a tapló listára kerülsz, az egyértelmű.
4/8 anonim válasza:
Ez egy ilyen ország, engem is meg akarnak már azért is ha nem adok pénzt az utcán. Kepzelem mi lesz itt 20 év múlva. Lehet fegyverrel kell majd járkálni.
5/8 anonim válasza:
Szóval én nem csinálok ilyet mint te, mégis mindig megtalálnak általában nem napon barnultak. Nem értem miért kéne pénzt adni amikor nekem is alig van. És ez csak rosszabb lesz mert ők szaporodnak de nagyon.
6/8 anonim válasza:
Ha roma vagy akkor eleve céltáblának néznek.
De ha alapból mérgesen nézel a szemöldököd miatt, akkor néhányan félreérthetik.
7/8 anonim válasza:
Szerezz egy gázpisztolyt. Ha valaki ilyet beszól neked, odamész, azt fejbelövöd vele, hidd el, nem fog felkelni utána nevetve.
8/8 anonim válasza:
"Ha roma vagy akkor eleve céltáblának néznek." igen ezért késelnek halára több cigány hetente
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!