Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy ne vessen...

Mit tegyek hogy ne vessen szét az ideg állandóan amiért egy ismerősöm csak napi egyszer ír mindig vissza nekem?

Figyelt kérdés
Munkából szünetben írhatna de onnan se ír, csak napi egyszer visszaír amikor olyanja van és ennyi a napi kommunikáció. Össze is gyűlik így egy nap alatt 10-15 üzenet
2022. nov. 8. 18:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem ártana olvasni a sorok között. Minek írsz 10-15x naponta, ha nem akar veled beszélgetni? Neki az a terhes, hogy zaklatod.
2022. nov. 8. 18:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk próbálj meg normális ember módjára viselkedni.

Teljesen természetes, hogy az ismerősöd az életét éli, és nem ugrik folyton válaszolni neked. A munkaközi szünetben pihen, nem pedig telefont nyomkod.

Egyébként pedig már feltetted ezt a kérdést, és akkor is mindenki megmondta, hogy veled van a baj, nem vele.

2022. nov. 8. 18:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Te nem az exem vagy? Állandóan azt leste, mikor vagyok fent, és ha nem írtam neki, akkor azt állította, hogy hazudozok (???), holott meg sem volt ígérve neki, hogy beszélünk vagy valami. Na persze repült is kifelé az életemből, azt hitte, hogy csak neki élek.
2022. nov. 8. 18:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én neked havi egyszer írnék csak.. Vagy annyiszor sem. Miért is kéne neki kötelező jelleggel válaszolgatnia neked állandóan?

Valószínűleg sok vagy neki, de ebből se érted meg.

2022. nov. 8. 18:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne lgéy társfüggő.
2022. nov. 8. 18:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne függj rá senkire és semmire!

Éld IRL az életedet!

2022. nov. 8. 18:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Az ilyen nem tudja...
2022. nov. 8. 18:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert neked mik azok a fontosak amikrol irkalsz es amik neki abszolut nem fontosak ezek szerint.

Mit vársz mire milyen témára kéne annyira irnia amit annyira vársz?

2022. nov. 8. 19:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Mit tegyél hogy ne vessen szét az ideg... ?

Tereld el a gondolataidat a figyelmedet olyan dolgokra ami érdekel, amit szeretsz, figyelj azokra akik szívesen beszélgetnek veled.

2022. nov. 22. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!