Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha betiltanák...

Mit szólnátok, ha betiltanák a dohányzást Magyarországon?

Figyelt kérdés

Új-Zéland be fogja tiltani a cigarettát 2025-től.

Mit reagálnátok/ gondolnátok erről, ha itt is (vagy ahol éltek) betiltanák a dohányzást?

2022. dec. 22. 20:25
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim válasza:
39%
Tudod, amikor valaki ilyenekkel dobálózik, mint te, azzal egyedül annyit ér el, hogy kikiabálja, mennyire el van keseredve. Nincs súlya a szövegeidnek, elkezdhetném egyesével cáfolni, de fölösleges, annyira súlytalanok. Próbáltam már párszor szólni, hogy ez egy lúzer bohóckodás, de eddig mindig amikor megpróbáltam valami intelligencia alapszintet megelőlegezni, akkor kudarcot vallottam veled kapcsolatban. Ez a te eszköztárad, így próbálsz érvényesülni, nekem nincs ezzel problémám. A visszaszorítás teljesen más kávéház mint a betiltás. Utóbbiról már az elején kibukik, hogy ezer sebből vérzik, mert te nem tudsz ebbe belegondolni, de ha a társadalom egyik fele dohányzik, a másik fele meg nem, akkor neked teljesen ugyanazok a hamisan felhozott problémáid meglennének, mint anélkül, mert azok a zavaró tényezők nem tűnnének el semennyire, hiszen ahhoz teljes mértékben be kéne tiltani mindenkinek. Tehát erre hiába hivatkozol, te ezt tényleg nem veszed észre, komolyan nem esik le? Hogy ez feketén-fehéren elárulja hogy semmi előnyöd nem származik belőle, csak annyi, hogy elvennéd az emberek egyik felétől a jogot, hogy felnőtt korában se dönthessen ő erről, mert az egykori boomerek elintézték neki. Ez tényszerű összefüggés, hogy egy proli bosszúvágy által vezérelt cél, más nem is lehet. De nem érted, mert eddig sem fogtad fel, csak dobálóztál a "buta" szóval, meg fűbe-fába próbáltál belekötni. Eleve megsúgom hogy ezt a szabályt nem is fogják fenntartani, mert technikai nonszensz, egyedül a jelenlegi generációdból a hozzád hasonlóakat akarják megszólítani, és más célja nincs, viszont erre jó, 2041-ig bőven meg fogják szüntetni mert már rég elveszti az aktualitását. Kizárásos alapon ez egy blöff, lufi a paradox intézményes kereteinek fenntarthatatlansága, illetve teljes céltalansága miatt. Az első hozzászólásomat, amire ennyire ráharaptál, teljesen fenntartom, mert erről erősebb lett a meggyőződésem, mint volt.
2023. jan. 2. 21:39
 52/60 anonim ***** válasza:
70%

Próbáld meg kérlek nagy nehezen felfogni a csökött agyaddal, hogy én nem egy döntéshozó vagyok, nekem van egy saját véleményem, ami egyszerűen azon alapul hogy a dohányfüst mentes környezet egészségesebb, kellemesebb, és kevesebb problémát vet fel, mert nem kell figyelni kire káros és kire nem például egy lakásban élőknél vagy egy városban élőknél, de nem nekem kell itt kampányolnod.

Írjál petíciót hogy szerinted a dohányzásnak nincs káros hatása, mert szerinted az úgynevezett "ki a proli kérdés" fontosabb mint bármi más.

Ezen kívül, mellőzd az irományaidból a pejoratív negatív szavak használatát, amitől hemzsegnek, mert senki sem fog komolyan venni.

2023. jan. 2. 21:47
 53/60 anonim válasza:
35%

De miért harcolsz ilyen elkeseredetten, ilyen kitartóan, magadból teljes lúzert csinálva amellett, hogy átverd a saját agyilag zombi ideológiád a 60 iq-ddal? Sokkal értelmesebb dolgokra is fordíthatnád az idődet, de rá vagy függve erősen az ilyen hülyeségekre, és már látszik, hogy sokkal erősebb kényszerbetegségeid vannak, mint általánosan bármely dohányosok 99%-ának. Na ez, az ami elől nem mentesülsz, akár rágyújtanál, akár nem. Lehet, innen ered hogy megpróbálod valami másra vetíteni, másra kenni a problémáidat, de ezzel a betiltással ezt nem tudod leplezni. Az első bekezdésed meg annyira semmit nem érő, hogy az előző hozzászólásban már megcáfoltam, te erre a saját felfogásod szerint nem is hivatkozhatnál. Az meg hogy a világon bárhol, bárki rágyújt az téged vagy másokat feltétlenül érint, meg egy nettó hazugság, te is nagyon jól tudod, csak azért hivatkozol ennyire erre, mert nincs más, nincs jobb. De attól még te nem fogod beszívni másnak a füstjét, csak akkor, ha ott áll melletted, vagy az arcodba fújja, de fölösleges is ebbe belemenni mert nem a vita a célod hanem valami bennrekedt feszültségnek a kompenzálása. Egészséges értékrenddel nem kampányolnál ilyen zokni szinten, főleg nem a felemás "jövőbeli generációs" modellel. Ne erőlködj, nem fogsz tudni ezekre érdemben reagálni, ahogy eddig sem sikerült, de azért leírom, de hogy ennyire tönkreteszed magad a hárítás,terelés,személyeskedés,stb harcaiddal, azért már nem vállalok felelősséget.

2023. jan. 2. 22:21
 54/60 anonim ***** válasza:
70%

Bevallom 60 iq-m van :) Év vicce, meg a többi amit írogatsz, de mindegy :)

Nem kell ám most minden cigit elszívnod ami az országban van, hagyj azért másoknak is, teljes pánikban már lehet hogy felvásároltál mindent :) Amúgy nem mindenkinek megy az agyára a cigi így, én sok normális dohányossal beszélgettem régebben, igaz általában leszoktak. Ez nem kampány, ezek tények. Most meg vagyok amúgy hatódva, mert az utolsó hozzászólásodban már benne se volt a kedvenc szavad. Nem is értem, most teljesen összezavarodtam, hogy egyáltalán te írtad e.

Nem fogják holnaptól betiltani a cigit, nyugodj meg.

2023. jan. 2. 23:27
 55/60 anonim ***** válasza:
41%
Nem úgy volt, hogy el se olvasod a hozzászólasaimat? Azóta is itt lógsz kitartóan, ennyire nem sikerült tartani magad hozzá? Ezután gondolom belátod hogy milyen jelző illik rád még ha nem is írom le :)
2023. jan. 3. 00:19
 56/60 anonim válasza:
0%
És legálizálják a gyilkoságot
2023. jan. 26. 19:54
 57/60 anonim ***** válasza:
62%
Jó lenne, ha betíltanàk.
2023. febr. 24. 08:34
 58/60 anonim válasza:
21%
De nem fogják, még a te kedvedért sem :(
2023. febr. 24. 15:22
 59/60 anonim válasza:
95%
Igen, a passzív dohányzók védelme biztosítható a dohányzás szabályozásával és szigorúbb ellenőrzésével is. Például az érintett helyeken kötelezővé tehető a dohányfüstmentes környezet, illetve a dohányzás kizárólag az erre kijelölt helyeken engedélyezhető. Emellett szigorúbb szabályozás és ellenőrzés lehetőséget adhat a hatóságoknak a szabályok betartatására, és hatékonyabb szankciókat is be lehet vezetni a szabályok megsértői számára. Mindezek célja, hogy a dohányfüst okozta egészségkárosodásokat minimalizálják, anélkül, hogy a dohányosok jogait korlátoznák.
2023. febr. 24. 15:33
 60/60 anonim ***** válasza:
31%
Az megvan amúgy, hogy az utolsó válaszomban teljesen ugyanazt írtam le, mint amit korábban? A szerencsétlen, szövegértésben súlyosan gyengélkedő, primitív egyednek végig azt próbáltam a szájába rágni, hogy ha valóban a dohányzás hatásaival lenne problémája, akkor nem akarná betiltatni, mert akkor a szabályozás kérdésével is tudná árnyalni az álláspontját, így tehát csak akkor akarhatja kizárólagosan betiltatni, ha egy proli, aki szélsőségekben gondolkodik, értelek és érvek nélkül. Ugyanezt az álláspontot adtam meg egy chatbotnak aki újrafogalmazta amit a betiltásért kiáltozó lelki szegény embernek próbáltam átadni, ami legenerálta az egyetértő szöveget és újrafogalmazta azt, és ezt pontoztátok fel, ami a betiltás elleni álláspontot erősíti. Nem tudom eldönteni, hogy inkább a szánalmas vagy a szórakoztató jelző a helytálóbb az ilyen eseteken, de nagyon kommentálnom nem kell már, mivel csak az undok sárdobálás szintjét venném fel. Mindesetre, tényleg meleg szívvel kívánok mindenkinek egy boldogabb hobbit, mint azt hogy hogyan csesszünk ki más emberekkel a saját frusztrációink miatt, és erre milyen hazugság fellegvárakat építsünk fel annak érdekében, hogy ne kelljen szembenéznünk magunkkal.
2023. febr. 26. 20:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!