Mit szólnátok, ha betiltanák a dohányzást Magyarországon?
Új-Zéland be fogja tiltani a cigarettát 2025-től.
Mit reagálnátok/ gondolnátok erről, ha itt is (vagy ahol éltek) betiltanák a dohányzást?
Próbáld meg kérlek nagy nehezen felfogni a csökött agyaddal, hogy én nem egy döntéshozó vagyok, nekem van egy saját véleményem, ami egyszerűen azon alapul hogy a dohányfüst mentes környezet egészségesebb, kellemesebb, és kevesebb problémát vet fel, mert nem kell figyelni kire káros és kire nem például egy lakásban élőknél vagy egy városban élőknél, de nem nekem kell itt kampányolnod.
Írjál petíciót hogy szerinted a dohányzásnak nincs káros hatása, mert szerinted az úgynevezett "ki a proli kérdés" fontosabb mint bármi más.
Ezen kívül, mellőzd az irományaidból a pejoratív negatív szavak használatát, amitől hemzsegnek, mert senki sem fog komolyan venni.
De miért harcolsz ilyen elkeseredetten, ilyen kitartóan, magadból teljes lúzert csinálva amellett, hogy átverd a saját agyilag zombi ideológiád a 60 iq-ddal? Sokkal értelmesebb dolgokra is fordíthatnád az idődet, de rá vagy függve erősen az ilyen hülyeségekre, és már látszik, hogy sokkal erősebb kényszerbetegségeid vannak, mint általánosan bármely dohányosok 99%-ának. Na ez, az ami elől nem mentesülsz, akár rágyújtanál, akár nem. Lehet, innen ered hogy megpróbálod valami másra vetíteni, másra kenni a problémáidat, de ezzel a betiltással ezt nem tudod leplezni. Az első bekezdésed meg annyira semmit nem érő, hogy az előző hozzászólásban már megcáfoltam, te erre a saját felfogásod szerint nem is hivatkozhatnál. Az meg hogy a világon bárhol, bárki rágyújt az téged vagy másokat feltétlenül érint, meg egy nettó hazugság, te is nagyon jól tudod, csak azért hivatkozol ennyire erre, mert nincs más, nincs jobb. De attól még te nem fogod beszívni másnak a füstjét, csak akkor, ha ott áll melletted, vagy az arcodba fújja, de fölösleges is ebbe belemenni mert nem a vita a célod hanem valami bennrekedt feszültségnek a kompenzálása. Egészséges értékrenddel nem kampányolnál ilyen zokni szinten, főleg nem a felemás "jövőbeli generációs" modellel. Ne erőlködj, nem fogsz tudni ezekre érdemben reagálni, ahogy eddig sem sikerült, de azért leírom, de hogy ennyire tönkreteszed magad a hárítás,terelés,személyeskedés,stb harcaiddal, azért már nem vállalok felelősséget.
Bevallom 60 iq-m van :) Év vicce, meg a többi amit írogatsz, de mindegy :)
Nem kell ám most minden cigit elszívnod ami az országban van, hagyj azért másoknak is, teljes pánikban már lehet hogy felvásároltál mindent :) Amúgy nem mindenkinek megy az agyára a cigi így, én sok normális dohányossal beszélgettem régebben, igaz általában leszoktak. Ez nem kampány, ezek tények. Most meg vagyok amúgy hatódva, mert az utolsó hozzászólásodban már benne se volt a kedvenc szavad. Nem is értem, most teljesen összezavarodtam, hogy egyáltalán te írtad e.
Nem fogják holnaptól betiltani a cigit, nyugodj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!