Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha betiltanák...

Mit szólnátok, ha betiltanák a dohányzást Magyarországon?

Figyelt kérdés

Új-Zéland be fogja tiltani a cigarettát 2025-től.

Mit reagálnátok/ gondolnátok erről, ha itt is (vagy ahol éltek) betiltanák a dohányzást?

2022. dec. 22. 20:25
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
38%

Nem, ezt eddig nem írtad :D Napokat töltöttél azzal hogy valakinek a dohányzási szokásaival foglalkozz egy fórumon, miközben arról nem is volt szó hogy az illető egyáltalán dohányzik-e. Hanem hogy elmondtam, hogy én nem tiltanám be, mert ennél intelligensebben kezelnék egy megosztó, társadalmilag érzékeny témát mivel nem egy 60 iq-s proli aki 2 bites szólamokra rázza az öklét a 0 világlátásával az "ami nem hozzám tartozik és nem akarom, azt tiltsuk be, különben nem forog tovább a Föld". Az már valahol veszélyes, hogy ennyi időt töltesz azzal hogy egy szélsőséges álláspont mellett tolj propagandát és minden kommentedben hazudj. Én nem szoktam a wc-ből fejenállva inni szóval engem hagyj ki a fantáziáidból, viszont azzal tisztában voltam hogy a valóságban nem tolod ezt a lúzer viselkedést amit itt, és nem szólsz rá senkire, azért adod itt ki a feszültséget. Abban is teljesen tisztában vagyok, hogy másnak élőben azt magyaráznád hogy nincs bajod azzal ha valaki cigizik, és azt is mondanád hogy nem tiltanád be, mert másképp ott szembesülnöd is kéne a kérdésekkel és válaszolhatnál arra hogy akkor mégis hogy jön az hogy nincs vele bajod és nem foglalkozol vele hogy tőled távolabb mit csinál. Tudom hogy a valóságban senkinek nem magyaráznád a tiltást csak ez maradt neked hogy itt játszd az eszed, de attól még érdekes hogy változtattál az álláspontodon hirtelen, amikor már egyik szavaddal ütötted a másikat és nem volt tartható. Azzal pedig továbbra is magadnak fested fel a bohócsminket miközben arról papolsz hogy rágyújtani az egész világon csak és kizárólag wc-ben lehet meg egy szobában tömegben fulldokolva, gáz ahogy próbálod magad is meggyőzni ilyen mulatságosan erőltetett balfasz ferdítésekkel.

2023. jan. 2. 01:43
 42/60 anonim ***** válasza:
67%
Annyira buta vagy hogy az fájdalmas. A te hozzászólásaid kb 10-szer olyan hosszúak voltak mint az enyémek, az időm miatt ne aggódj mert néha el se olvastam olyan idióta dühöngés volt ránézésre is amit itt levágtál. Szerencsére azokat törölték, most egy kicsit visszavettél. Ha esetleg végre vennéd a fáradtságot és elolvasnád hogy nem a te cigidet akarják kitépni a szádból, hanem próbálkoznának egy olyan generációval, akiknek nem kell lépten nyomon cigaretta-ügyekkel találkozni. Szerintem érdemes lenne kipróbálni, ezért én nagyon nagyon örülnék neki, egy gonddal kevesebb lenne. Te meg nyugodtan vergődj még itt tovább. Nekem a cigizőkkel általában semmi bajom, viszont a te prolizó és egyéb dühöngő stílusod olyan szinten nem illett ebbe az egyébként teljesen jó hangulatú és előremutató beszélgetésbe, ami előtted zajlott, hogy próbálkoztam hogy ne rontsd el a témát. De persze lehetett tudni azonnal a stílusodből, hogy ilyen emberrel felesleges.
2023. jan. 2. 11:07
 43/60 anonim ***** válasza:
67%
Ja a mostanit se olvastam el, csak beleolvastam, komolyan, nem vagyok mazochista. Pár sorból is látszik hogy magaddal beszélgetsz, és tele van az egész negativitással, információ az nincsen benne, engem meg az érdekelne nem a személyiséged. Álláspontom pedig nem változott, csak mivel azt a néhány sort sem tudtad elolvasni, mert a féloldalas válaszaiddal voltál elfoglalva, nem vetted észre miről beszélek, mondjuk azt se hogy miről írnak a kérdésben.
2023. jan. 2. 11:14
 44/60 anonim ***** válasza:
43%

Teljesen várható volt, hogy elő fogod kapni a "el se olvasom amit írsz" kártyát, majd benyomsz 2 hatalmas bekezdést és egymás után tolod a kommenteket. Végtelenül primitív ember vagy, és ez abból is látszik, ha nem tudsz megütni egy egyszerű kommunikációs szintet, beleállsz egy idegen emberbe a véleménye miatt, mert azt válaszolta egy kérdés alá, amit nem bírsz felfogni, hogy így is lehet, meg se próbálj értelmes viselkedésre meg stílusra hivatkozni mert már régóta nincs semmi hitelességed. Már régóta nagyobb bohóc vagy, mint bárki más, nem tudom ilyenkor mi zajlik a lelkivilágodban, de nem is akarom tudni. Ami itt kiderült, az a különbség köztünk, hogy én nem tiltanék be valamit, amiről már nagykorú emberek döntenek, mert nem tartom magam a világ atya úristenének veled szemben, és ahogy az alkoholt se, városi autóvezetést se, meg egy kismillió másik dolgot sem ilyen primitív proli módon szeretnék behúzni. Erre rávilágítottam és ahogy látom, ráléptem a tyúkszemedre, de sikerült elég erősen megalapoznod a proli jelzőt veled kapcsolatban, amit magadra vettél, gondolom ezért is utálsz ennyire. Viszont mivel kitartóan kényszeresen kerülted a témát hogy árnyalás és értelmes diskurzus nélkül mindent és mindenhonnan betiltanál, mert te rendelkezel afölött hogy más ki mit csinál (aztán lehet befalsz egy fél szétcukrozott tortát, lehet 120 kilós vagy vagy nem sportolsz, vagy olyan helyen laksz ahol 1 nap több füstöt és szmogot szívsz be mint egész életedben a 10 méterre álló, kijelölt helyen dohányzó kultúrált emberekről, akinek a személyiségéről könnyen lehet hogy példát vehetnél és sokat tanulhatnál tőlük), és nem voltál képes felfogni ilyen egyszerű alapvetéseket hogy ha nincs bajod hogy más mit csinál, akkor nem tiltanád be, ez nem olyan bonyolult összefüggés ám. Ez így van kitalálva, gyerekek előtt, meg a saját gyerekek előtt tudod megtiltani, az országban pedig nem tudod, mert nem egy proli irányít mindenkit egy civilizált polgári társadalomban. De erről hiába is írnék neked akármennyit, maradhatunk annyiban hogy nem érted ezeket, az értelmes diskurzusokkal kapcsolatban pedig megbuktál. Bár ezt nem most kezdted, mivel már hamar kibukott a szög a zsákból. Én örülök, hogy nem vagyok olyan ember, mint te, nem is tudnék azonosulni veled, emberileg. Ilyen egyszerű.

2023. jan. 2. 18:47
 45/60 anonim ***** válasza:
43%
ui: ja, amúgy "én es olvasom el amit írsz" 🤦🤡
2023. jan. 2. 18:51
 46/60 anonim ***** válasza:
67%
Aszta! Igazából megnéztem egy cm2-en hány proli és bohóc szó tűnik fel az új irományodban és még mindig sok (bár a durvábbakat visszavetted). Sőt, már hangulatjeleket is bevetsz nehogy ne vegyem észre. Részvétem a családodnak és barátaidnak, boldog vagyok hogy csak az interneten keresztül érzékelhetem csodás személyiségedet, remélem nem sokáig maradsz itt, kérlek térj vissza a politika rovatba ahonnan érkeztél, ott vannak ilyen emberek, én azért nem szoktam ott olvasgatni. Akár feltehetsz egy saját cigi-proli-bohóc kérdést is.
2023. jan. 2. 19:08
 47/60 anonim ***** válasza:
38%
Igen, azt látom, hogy nagyon masszívan elemezgeted a kommentjeimet és lázasan kutatod az apró lehetséges fogásokat benne, de ez már nem az én problémám. Igazából nem értem mibe akartál most megint belekötni, tényleg egy bohóckodásnak tartom a viselkedésed, és tényleg proli embert idéz elő minden egyes megnyilvánulásod. Arra figyelj legalább, ha beállítod magad valaminek hogy milyen személyiséged van, akkor közbe ne wc-s példákkal dobálózz, meg legalább egy picit próbálj reagálni arra, ami az alapvető hiba veled kapcsolatban. Mert az tényleg a lúzerek szokása hogy elkezdik nézegetni a másik profilját, meg elemzik az emojikat, és állandóan oda nem illő személyeskedéssel sértegetik a másikat. Nem nagyon megy neked, hogy leírod a "kultúrált" meg "diskurzus" szót, de értem mit akarsz vele, de azon már rég túl vagyunk, hogy proli színvonalon működsz. Addig is, kitartást az élethez, ami hosszú és frusztrált lesz, amíg nem fogják betiltani a dohányzást, még ha a Lázár féle lufiba bele is kezdenének, amit legkésőbb 2041-ig visszavonnak, amikor értelmetlen lesz a szabály (meg eleve betarthatatlan is). Nem fogják betiltani, nem miattam, miattad meg pláne, és lehet úgy fogsz elmenni, hogy soha nem is fogod érteni ennek az okát.
2023. jan. 2. 19:24
 48/60 anonim ***** válasza:
67%
Na, mondtam én hogy a politikából jöttél. Kérlek menj már vissza, ott van dolgod, most miattam lemaradsz az életed értelméről a politikai érvelésekről. Velem sokra nem mész a stílusoddal, mert nem érdekel, de ott már szeretettel várnak vissza, annyi minden történik, ne foszd meg őket saját magadtól.
2023. jan. 2. 19:35
 49/60 anonim ***** válasza:
72%
Ilyenkor amúgy mit érzel? Tényleg kemény munkát adhatnál egy toxic személyekkel foglalkozó szakembernek veled kapcsolatban. Nem voltam semmilyen politikai topikban itt és nincs is olyan szándékom, de ahogy látom te igen, sőt, rendszeres visszatérő törzskövetője lehetsz, mert úgy is hivatkozol rá mint aki régóta jártas ott. Lel. Ez az ilyen erdő meg tátott szájjal futás esete. Na mindegy, magát a politikát is te hoztad fel, mert állandóan mellébeszélsz. Keserű életed lehet, de azt már ugye remélem tudod, hogy ha akarnád se tudnád leplezni hogy valami gáz van veled. Miért foglalkozol velem ennyit, miért fáj ennyire hogy nem akarnám betiltani a dohányzást, és ez volt a véleményem róla? Ráadásul, pont a magadfajták miatt, teljesen jogosan, sokszorosan sikerült alátámasztanod, ha nem esett volna le. Neked ezekkel a kérdésekkel kellene foglalkoznod, magaddal, és lenne miért, nem másokkal és főleg nem ilyen beteges mértékben. Ezt tök őszintén mondom.
2023. jan. 2. 20:07
 50/60 anonim ***** válasza:
61%
Csak ugyanazt tudom elmondani neked mint eddig: az én környezetemben nem dohányoznak, aki dohányzott az leszokott és büszke magára, én örülnék ha minél jobban visszaszorítanák a dohányzást, a vádaskodásod pedig téves. Jó nekem mindegy, akkor nem a politikai rovatból jöttél hanem az elmegyógyintézetből írsz, nem tudom, lehet munkanélküli vagy, vagy csak lusta dolgozni és most itt töltöd az idődet.
2023. jan. 2. 20:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!