Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha betiltanák...

Mit szólnátok, ha betiltanák a dohányzást Magyarországon?

Figyelt kérdés

Új-Zéland be fogja tiltani a cigarettát 2025-től.

Mit reagálnátok/ gondolnátok erről, ha itt is (vagy ahol éltek) betiltanák a dohányzást?

2022. dec. 22. 20:25
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
70%
Azt gondolom, hogy valahol be kell majd hozni a kieső jővedéki adót. Ráadásul ha kevesebben halnak meg rákban akkor majd egy kicsivel több nyugdíjast kell eltartani.
2022. dec. 22. 20:55
 12/60 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ez jó lépés lenne, a dohányzás káros, könnyen rá lehet függeni.
2022. dec. 22. 21:05
 13/60 anonim ***** válasza:
71%

"ilyen szinten nem kéne beleszólni az emberek életvitelébe"

Mint ahogy a dohányosnak sem lenne szabad a saját függősége és káros szenvedélye miatt beleszólnia mások életébe, mégis megteszik azt.

Én annak örülnék, ha minimum ki lenne tiltva a társasházakból.

Panelban élek, rengetegen az erkélyen dohányoznak, a szomszédaim meg konkrétan az ablakom előtt tették a folyosón amíg el nem küldtem őket melegebb éghajlatra.

Nem is értem, hogy amíg a panel bejárathoz ki van rakva, hogy 5m-es körzetben tilos a dohányzás addig a másik ajtaja, ablaka előtt szabad.

2022. dec. 22. 21:25
 14/60 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon örülnék ha betiltanák végre. Ennyi is épp elég volt belőle.
2022. dec. 22. 21:37
 15/60 anonim ***** válasza:
83%
Még emlékszem mekkora picsogás volt amikor betiltották a szórakozóhelyeken, kocsmákban a dohányzást. Aztán azóta is vidáman szórakozik mindenki immáron füstmentesen, nem a füstben fuldokolva.
2022. dec. 22. 21:42
 16/60 anonim ***** válasza:
91%
Ha hasonlóan csinálnák itt is, egyértelműen támogatnám.
2022. dec. 22. 21:52
 17/60 anonim ***** válasza:
80%
Leszokottként csak annyit mondhatok, hogy életem legjobb döntése volt így tenni és be is tiltanám, gyilkolja a fogakat rendesen, csak negatív hatásai vannak és semmi értelme…Míg dohányoztam is tisztában voltam ezekkel, mégis marha nehéz volt elengedni. De sikerült és azóta vissza sem nézek erre a káros szenvedélyre, titkon remélem hogy minden dohányos belátja egyszer ezt és leszoknak bármilyen nehez is
2022. dec. 22. 22:16
 18/60 anonim ***** válasza:
85%
Örülnék, mint majom a farkának. 😁😁😁
2022. dec. 22. 23:49
 19/60 he84 ***** válasza:
89%
Én is támogatom, jó lenne betiltani.
2022. dec. 23. 00:08
 20/60 anonim ***** válasza:
16%
Nem dohányzom. Nem örülnék neki kimondottan. Szívnák " feketén". A későbbiekben mit tiltanának még be?
2022. dec. 23. 00:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!