Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Magyarországon miért nem...

Magyarországon miért nem adnak az éttermekben, étkezőkben akkora adagot, mint mondjuk az USA-ban?

Figyelt kérdés
Nevetségesek ezek a kajaadagok, amiket adnak, a fél fogamra nem elég és mindig repetázni kell. Mekiben is legalább 4 bigmac, nagy krumpli és nagy kóla, ami felett talán nem vagyok már 3 óra múlva éhes, a magyar pedig egy hasát szerető, karakán nép, egyenesen sértőnek tartom, hogy valami anorexiás gyereknek nézik az embereket az ilyen helyeken.
2022. dec. 20. 23:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
44%

Szóval aki pl testépítő az egy dagadt zsírdisznó, mert garantáltan 100kg fölött van?

Ilyet az állít, aki konditermet még csak filmekben látott.

2022. dec. 21. 12:49
 22/28 anonim ***** válasza:
26%
Tehát egészséges izomtömegből nem lesz 100+ kg. Fel lehet fújni valakit többre persze. Téged is felfújtak?
2022. dec. 21. 12:53
 23/28 anonim ***** válasza:
0%

Felfújni... Jó, oké, választ kaptam, még filmekben se láttál konditermet.

Minek szólsz bele olyanba amihez nem értesz?

Konkrétan ledagattozol, mikor még csak felesleg sincs rajtam, szimplán egy átlagos srác vagyok, aki fogott már súlyzót.

2022. dec. 21. 13:01
 24/28 anonim ***** válasza:
46%
Na persze, átlagos srác. Fogadok hogy én akkoriban jártam le terembe, amikor neked még anyu törölgette a nózidat :)
2022. dec. 21. 13:24
 25/28 anonim ***** válasza:

Oké, te 108 kg-os férfi vagy, én meg egy 53 kg-os nő. Valószínűleg súlyoznak az éttermek, és az átlag, 70-80 kg-os emberre mérnek.

Én pl. túl nagynak érzem az adagokat, kínaiban már a kis adagot sem tudom megenni, mekiben is úgy jól lakok egy 1700 forintos menütől, hgy nem kell utána aznap semmi. Te nagyobb vagy, több kell, hogy jól lakj, akkor vegyél nagyobb adagot. Én miért fizetnék többet egy olyan kajáért, aminek a negyedét sem tudom megenni?

(Voltam az USA-ban, eszméletlen nagy és laktató adagok vannak valóban, a negyedével se bírtam el, mégis ki kellett fizetni egy két embernek is elég adagot. Miért? Mindenki egyen annyit, amire szüksége van, és fizessen annyit, amire szüksége van).

2022. dec. 22. 16:27
 26/28 anonim ***** válasza:
Igen az USA-ban úgy tűnik a kultúra része hogy kidobálják az ételt, rengetegszer látni ezt filmekben is mintegy mellékesen, rendkívül taszító dolog.
2022. dec. 22. 16:29
 27/28 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom hogy az éttermekben egy adag kaja mindig kb. 30 és 40dkg között szokott lenni. Ennyi egy normális embernek elégnek kell hogy legyen, ha nem akkor kaja függőségben szenved.
2022. dec. 22. 18:24
 28/28 anonim ***** válasza:
Te vagy az átlagnál nagyobb étkű. Meglett férfi ismerőseim is nemhogy tele lennének, de hagynának is a tányéron ételt, ha annyit berendelnének, mint amennyivel te jól laksz. Te vagy a kisebbség ilyen téren, nem hozzád fognak alkalmazkodni, hanem fordítva. Amúgy Amerikában oké, hogy ekkorák az adagok, de nem véletlenül baromi elhízott ott a társadalom jó része.
2022. dec. 26. 06:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!