Vannak mások is, akik nem díszítenek fát, sem műfenyőt, sem élőt, sem asztali fenyő diszt, semmit karácsonykor?
Kicsit paradoxon, hogy csak azért mutogatsz más emberekre besavanyodottként, mert van önálló véleményük valamiről.
Érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy valójában ki a besavanyodott, ha ilyen szinten okoz számodra fizikai fájdalmat más emberek vélemény - és képes vagy fájdalmadban oda csulázni nekik valamit, amire senki nem kíváncsi érdemben!
Bár,... Esetedben túlzott elvárás, hogy önálló gondolkodásra érettnek véljen bárki is! Felejtsd el!
Én ezért sem szeretem a hagyományokat.
Van önálló gondolatom.
Akinek gyereke van kicsi,azt megértem,de felnőttként azt csinálni,amit mások előírnak,nonszensz.
Jelen! Minket nem érdekel különösebben a karácsony. Annak örülünk, hogy nem dolgozunk két hétig és a családtagokkal le tudunk ülni egy jót enni és beszélgetni. Ajándékozni sem fogunk.
14-esnek meg: attól még, hogy valaki nem jön lázba egy kommersz ünneptől, nem feltétlenül van besavanyodva. Az életben sok más jó dolog is van ám az év sok más napján, nemcsak december 25-én. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!