Vannak mások is, akik nem díszítenek fát, sem műfenyőt, sem élőt, sem asztali fenyő diszt, semmit karácsonykor?
Tiniként volt olyan, hogy nagymamámnál karácsonyoztunk és emiatt nem díszítettünk fát otthon. Szarul éreztem magam miatta, mert gyerekkorom fontos momentuma volt a fa díszítés, meg akár csak az, hogy látom a szép fát :)
Tavaly én nem díszítettem, akkor szobát béreltem, úgyse ott töltöttem a karácsonyt, hanem a családommal. Idén díszítek egy kis műfenyőt, a párommal élek, ez lesz az első közös karink :)
Mi díszítünk,de a szüleimmel élek.
Ha egyedül élnék vagy csak tesómmal,nem díszítenénk.
3-as : én is hasonló, tulképpen ezért kérdeztem, hogy mások hogyan élik ezt meg.
Feldiszíthetnék egy fát, de akkor meg hiányoznának mellette az emberek, a társak, az ünneplés. Emlékeztetne minden pillanatban erre.....míg ha nincs fa, akkor nincs semmi rendhagyó a lakásban, élem a szokásos életemet, szokásos hétköznapokkal.
Nem díszítek, - nálam egész évben itt áll a szobában a feldíszített fa.
Háttérvilágításként használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!