Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A barátnőm "exe" fenyeget és...

A barátnőm "exe" fenyeget és nem áll le a barátnőmről, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A mai nap rám írt egy gyerek akivel a barátnőm régen kavart, azt írta van nállad valami ami az enyem, barátnőm monda hogy ne felgmán vagy támadóan irjak neki vissza, ne tereljem magamra az ügyet, utánna olyan üzenetek jottek hogy 5 belőllem kevés lenne hozzá stb. Illetve ennek a gyereknek a barátja írt hogy szétveri a fejem, a bártnőmnek írkál, sokszori kérésre se hagyja békén, mit lehet ilyenkor tenni, nem szeretném hogy addig fajuljon a dolog hogy bárkiniek is baja essen,ezért a letiltás nem opcio, max az ügy után, mit csináljak?

2022. dec. 15. 18:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
És a barátnődnek mi a f*sz baja van? Elvitte a kiscica a nyelvét? Talán egy szellemi fogyatékos cselekvésképtelen nyomorék? Más okot nem látok arra, hogy miért neked kellene ezeket a figurákat leállítani és miért nem ő küldi el őket a halál kékeres faszára. Ne félj, ha rajtam múlt volna, már rég elvitetem őket, nemhogy még arra maszturbáljak, hogy kapós vagyok az ilyen elmebetegek szemében és a pasim háborúzik helyettem.
2022. dec. 15. 20:45
 12/14 anonim ***** válasza:

Volt nekem is ilyen.. csak kuldtem egy mosolygos fejet es irtam

h fussunk ossze. Erre ugyanugy jott a szajkarate.. jo mondom ezt leszarom irj helyszint meg idot es "beszeljuk" meg vagy szivodj fel kul en keresleg meg. Tobbet nem irt 🤷 Legtobbszor csak a szajuk nagy

2022. dec. 15. 22:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Kepernyofotokka egy rendorsegi feljelentes emailben.
2022. dec. 16. 08:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Letiltani őket, a fenyegetést pedig bejelenteni a rendőrségen.
2022. dec. 16. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!