Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Le kéne kopatatni a barátnőmrő...

Le kéne kopatatni a barátnőmről egy fiut. Es ehez tudnátok fenyegető mondatokat mint pl; "koporsoba teszlek"?

Figyelt kérdés
2017. nov. 14. 23:20
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Pff hát a koporsóba teszlek nagyon fenyegető be fog tojni.. jellegzetes cigányszöveg csak magadat írod le vele.
2017. nov. 14. 23:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
ez nagyon gyenge
2017. nov. 14. 23:31
 3/8 anonim válasza:
100%

Szerintem amúgy a lánynak kéne döntenie nem nektek.

Ha téged szeret jobban, akkor simán megmondja a másik gyereknek hogy vége. Nem kell beszólogatni. Hidd el semmire nem fogsz evvel menni.

2017. nov. 14. 23:38
 4/8 Bihar Valatonon ***** válasza:
100%
" tetszel nekem, leszel a fiúm? " ....próbáld ki többet nem látod :DDDD
2017. nov. 15. 00:01
 5/8 Bambigyo válasza:
30%

A verzió: Nem mész le alpáriba, de szúrogatod rendesen. Pl. Látod hogy a csajod fűzi. Te odamész hozzájuk (mintha csak dumálni szeretnél) puszi a csajnak, széles mosoly, és megkérded a csávót. "Mi újság a csajokkal?" sanszos hogy hirtelen értelmes választ nem tud mondani. Az a lényeg hogy beégesd minél jobban, mindegy hogy hogy.

B verzió: Az általad említett szájkarate, de annak csak akkor van igazán értelme ha tényleg meg is mered (és meg is tudod) agyalni.

A verzióhoz agymunka, B verzióhoz izom munka kell.

2017. nov. 15. 01:52
 6/8 anonim ***** válasza:
38%

- Letépem a fejed és beleszarok a nyakadba.

- Leverlek mint vak a poharat.

- Zsebre teszlek, mint Mészáros Lőrinc a közvagyont.

- Kilapítalak, mint tank a vakondtúrást.

- Felszórom a folyosót legóval és végigkergetlek rajta cipő nélkül.

2017. nov. 15. 11:10
 7/8 anonim ***** válasza:
73%

És ezeknek a szövegeknek mi értelme is? Kb körberöhögnélek. Ha srác vagy, még meg is vernélek. Ez a jobbik verzió, mert valaki már feljelentéssel jön ennyiért.

Amúgy velem nemrég volt ilyen, szépen higgadtan közöltem a sráccal, hogy jobb lesz ha lelép, és bár a szája az nagy volt, végűl elértem a célom :)

2017. nov. 15. 22:44
 8/8 anonim ***** válasza:
64%
Úgy seggbebszlak, hogy kiszrod a beled!
2017. nov. 16. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!