Le kéne kopatatni a barátnőmről egy fiut. Es ehez tudnátok fenyegető mondatokat mint pl; "koporsoba teszlek"?
Szerintem amúgy a lánynak kéne döntenie nem nektek.
Ha téged szeret jobban, akkor simán megmondja a másik gyereknek hogy vége. Nem kell beszólogatni. Hidd el semmire nem fogsz evvel menni.
A verzió: Nem mész le alpáriba, de szúrogatod rendesen. Pl. Látod hogy a csajod fűzi. Te odamész hozzájuk (mintha csak dumálni szeretnél) puszi a csajnak, széles mosoly, és megkérded a csávót. "Mi újság a csajokkal?" sanszos hogy hirtelen értelmes választ nem tud mondani. Az a lényeg hogy beégesd minél jobban, mindegy hogy hogy.
B verzió: Az általad említett szájkarate, de annak csak akkor van igazán értelme ha tényleg meg is mered (és meg is tudod) agyalni.
A verzióhoz agymunka, B verzióhoz izom munka kell.
- Letépem a fejed és beleszarok a nyakadba.
- Leverlek mint vak a poharat.
- Zsebre teszlek, mint Mészáros Lőrinc a közvagyont.
- Kilapítalak, mint tank a vakondtúrást.
- Felszórom a folyosót legóval és végigkergetlek rajta cipő nélkül.
És ezeknek a szövegeknek mi értelme is? Kb körberöhögnélek. Ha srác vagy, még meg is vernélek. Ez a jobbik verzió, mert valaki már feljelentéssel jön ennyiért.
Amúgy velem nemrég volt ilyen, szépen higgadtan közöltem a sráccal, hogy jobb lesz ha lelép, és bár a szája az nagy volt, végűl elértem a célom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!