Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi kijelentésről?

Figyelt kérdés
"Imádom a nőket. Ha bárki egy ujjal is hozzányúlna a páromhoz, akár 10 férfival is szembemennék és az életemet kockáztatnám érte. Szerintem a nők a legértékesebb teremtmények a földön, akiket védelmezni kell, és akikről gondoskodnia kell egy férfinak. Ők hozzák világra a gyermekeinket, és soha nem engedem, hogy a nő fizessen bármit is. Ugyanakkor úgy gondolom, hogy vannak dolgok amikben jobbak a férfiak. Például soha nem vinném be a gyerekemet egy olyan óvodába ahol csak férfiak dolgoznak, viszont a házam felépítését, vagy az infrastruktúra üzemeltetését sem bíznám csak nőkre. A férfinak és a nőnek is megvannak a maga szerepei."

2022. dec. 13. 15:25
1 2
 11/19 Noren1989 ***** válasza:
66%

Szerintem incifinci baromsàg, a minap megtekintettem egy idevàgó rövid videjót. Asszem Andrew Tate volt benne a főkolompos.

Tudod, a gond ezekkel a dumàkkal, h nem kell őket 100/100 komolyan venni. Amint növesztesz annyi agyat, h szűrd a környezetedből jövő informàciókat, asajàt értékrendednek megfelelően, boldogabb ember lehetsz.

Javaslom, kezdj el magadon dolgozni.

2022. dec. 13. 16:53
 12/19 anonim ***** válasza:
74%
lol
2022. dec. 13. 16:53
 13/19 anonim ***** válasza:
97%

Ja, hogy ez tényleg valami motivációs guru szövege. 😆😆

Kicsit túltolom néha a rálátást a valóságra. De kurwa jó érzés néha.

2022. dec. 13. 16:56
 14/19 A kérdező kommentje:
Igen, Andrew Tate. Ő az isten. A Top G.
2022. dec. 13. 16:59
 15/19 A kérdező kommentje:
Andrew Tate fogja megmenteni az emberiséget, figyeljétek meg. Hacsak a mátrix ki nem nyírja közben, de kétlem, mert annyira megerősödött, hogy nem fogják tudni eltenni láb alól.
2022. dec. 13. 17:00
 16/19 anonim ***** válasza:
24%
sajnos itt dobálják a lepontozásokat pedig én mindenkit felpontoztam
2022. dec. 13. 17:01
 17/19 anonim ***** válasza:
97%

Engem nagyon a taszít a nők ilyesfokú lekezelése és keretek közé szorítása. Ez egyszerűen szexista, de te még a férfiakkal szemben is az vagy.

26/N

2022. dec. 13. 17:11
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy olyan ember fogja az emberiséget megmenteni, akinek nincs több éves önismereti munka a háta mögött. Azt csak az egyén tudja megtenni. Én is követek embereket, vannak kedvenc megmondó embereim is, csak ők a valóságot kommunikálják.
2022. dec. 13. 17:15
 19/19 anonim ***** válasza:
97%
Ez valami autista önsegítő csoport napi feladat témája volt? Mert konkrétan semmi értelme.
2022. dec. 13. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!