Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi kijelentésről?

Figyelt kérdés
"Imádom a nőket. Ha bárki egy ujjal is hozzányúlna a páromhoz, akár 10 férfival is szembemennék és az életemet kockáztatnám érte. Szerintem a nők a legértékesebb teremtmények a földön, akiket védelmezni kell, és akikről gondoskodnia kell egy férfinak. Ők hozzák világra a gyermekeinket, és soha nem engedem, hogy a nő fizessen bármit is. Ugyanakkor úgy gondolom, hogy vannak dolgok amikben jobbak a férfiak. Például soha nem vinném be a gyerekemet egy olyan óvodába ahol csak férfiak dolgoznak, viszont a házam felépítését, vagy az infrastruktúra üzemeltetését sem bíznám csak nőkre. A férfinak és a nőnek is megvannak a maga szerepei."

2022. dec. 13. 15:25
A kérdező szavazást indított:
Egyetértek
Nem értek egyet
Is-is (Lent kifejtem)
37 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
97%

Tök értelmetlen.

"Imádom a nőket" - kezdi, majd a párja szeretetéről ír. Azért szereti a párját, mert nő, vagy ennél azért vannak cizellláltabb okai is?:D Én szeretem a feleségemet és én is képes lennék tűzbe tenni a kezem érte, de nem azért mert nő, hanem mert az, aki.

Az meg, hogy férfi és női munkákról ír (mert lényegében arról ír) az csak simán tudatlanságra vall. Van egy halom női mérnök ahogy férfi pedagógus is. Ami azt illeti, a pedagógia csak az utóbbi 100 évben került át a nőkhöz, mert nem volt benne pénz:D Akkor az elmúlt évezredekben rossz pedagógusok lettek volna? Kötve hiszem... A mérnök meg vica-versa.

Szóval szerintem ez csak egy szenvedélyes baromság.

2022. dec. 13. 15:32
 2/19 anonim ***** válasza:
86%
Hányingerem minden ilyen elvakult istenítéstől (nem tudom mi rá a szakkifejezés, ha van egyáltalán), akarva-akaratlanul azt érzem tőlük, hogy az illetőnek komoly mentális problémái vannak. Egyenlő emberek vagyunk mind, hibákkal és erényekkel, és ezt egy normális ember érti, tapasztalja. Sem a nők, sem a férfiak, sem a gyerekek, sem az idősek nem érnek többet, ezért szimplán hülyeség isteníteni bármelyik csoportot is.
2022. dec. 13. 15:34
 3/19 anonim ***** válasza:
84%

Az elején még jól esett olvasni, aztán egyre jobban elment a kedvem, a végére pedig már egyenesen sértésnek vettem.

Igen, a nőkkel óvatosabban kell bánni, törékenyebbek, több gondoskodásra vágyunk általában. Ez pipa.

De ha a nő szeretne meghívni valamire egy férfit, akkor hadd fizessen már! Különben nem ajánlaná fel, nem?

Az író pedig meglepődne, mennyi olyan szakterület van, ahol a nők talán nem csak egyformán jól teljesítenek, mint a férfiak, hanem talán jobbak is. Egy infrastruktúra üzemeltetése remek példa: a nők több felé is tudnak figyelni és koordinálni. Miért pont egy férfi csinálná jobban? Miért ne lehetne mindnkét nem egyformán jó valamiben?

"A férfiaknak és a nőknek is megvannak a maga szerepei. "

Oké, egy nő, nem fog mázsás cementes zsákot cipelni, de nem egy olyan jó példát tudok mondani, ahol a nő kőművesnek tanul, hegeszt, autót szerel, kamiomsofőr, tűzoltó, mentő, rendőr, vagy éppen katona!

Már rég megbukott ez a "női szakma", "férfi szakma" dolog.

Ja, és van férfi masszőr, férfi műkörmös, férfi ápoló, óvóbácsi ismerősöm is.

2022. dec. 13. 15:36
 4/19 anonim ***** válasza:
98%
Azért arra az "akár tíz férfival is szembemennék"-re én befizetnék, hogy végignézzem, hogyan gyűrik maguk alá ezt az óriási elmét.
2022. dec. 13. 15:47
 5/19 anonim válasza:
96%
#1. -nekem is ez a véleményem.
2022. dec. 13. 16:04
 6/19 anonim ***** válasza:
86%
Az, hogy köze nincs a nőkhöz. Csak egy tesztoszterontól túltengett nárcisztikus motivációs tréner mond ilyet.
2022. dec. 13. 16:05
 7/19 A kérdező kommentje:
#6 XDDDDDDDDD Okos vagy te is
2022. dec. 13. 16:10
 8/19 anonim ***** válasza:
81%
Köszönöm.
2022. dec. 13. 16:14
 9/19 anonim ***** válasza:
95%

#8:

De azért rád nyomta a piros X-et. ^_^

2022. dec. 13. 16:24
 10/19 anonim ***** válasza:
96%
Az már az ő dolga, hogy milyen szűrőn ment át nála a válaszom. 🤷🏼‍♀️
2022. dec. 13. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!