Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyedül nőként elmentetek...

Egyedül nőként elmentetek volna erre a helyre?

Figyelt kérdés

Egy termeket hirdettek marketplacen. Elkértem a címet, és valami földutas, nyaralós övezetben volt a város utolsó utcája, ahol még google térkép se mutatta a helyszínt (vagyis azt igen csak a fotót nem) és ilyen ritkábban lakott terület volt. Mondtam az eladónak bocsi de én oda ki nem megyek. Azt mondta nem igazán érti ezt de rendben.

Profilképe nem volt! Ráadásul miért nem ajánlotta fel, hogy kiviszi a főútra a csomagot?

Nem fura?

2022. dec. 13. 09:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%

Nem mennék.

De, fura!

ÉRTED MÁR ?! :D

2022. dec. 13. 09:57
 12/20 anonim ***** válasza:
93%

Te nem tudsz kérdést megfogalmazni. A fő kérdés és a "nem fura?" is zárt, eldöntendő kérdés. Hs nyitott választ vársz, előbb tegyél fel nyitott kérdést.

Semmi fura nincs benne, nálunk a faluban is van olyan rész, ami nincs rajta a guglin és földutas. Ennek ellenére nem mentem volna ilyen idegen helyre egyedül.

2022. dec. 13. 09:59
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy mennék ki oda, ebben az elmebeteg világban már akármi megtörténhet. Nem ér annyit. F
2022. dec. 13. 10:05
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Tuti nem mennék. Szóljon, mikor jár a városban, vagy valahol és ott találkoznánk.
2022. dec. 13. 10:19
 15/20 anonim ***** válasza:
90%
Az istenért, miért nem kérted meg egyik ismerősödet hogy kísérjen el?
2022. dec. 13. 10:20
 16/20 anonim ***** válasza:
68%

Gázspével a kezedben megközelíted a házat, odaadja a csomagot, kérdezni akar valamit, te meg megijedsz és lefújod!🥵-ÁÁÁÁÁÁÁÁ Ezt most miért!

Te meg elszaladsz.

2022. dec. 13. 10:27
 17/20 anonim ***** válasza:
94%
Ez jó. Nem elég, hogy paranoiás vagy, de még a válaszolókat is leb*szod. No comment.
2022. dec. 13. 11:01
 18/20 A kérdező kommentje:

Hagyjuk már, hogy én vagyok aki nem tud fogalmazni.

Teljesen érthető minden. Amikor több kérdés van, a válaszoló feladata, hogy ezt megkülönböztethetővé tegye.

2022. dec. 13. 11:47
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha mégsincs így, akkor viszont leszel szíves KÉRNI, és nem lehülyézni itt mindenkit, aki veszi a fáradtságot, hogy válaszoljon.
2022. dec. 13. 13:20
 20/20 anonim ***** válasza:
Általában mindig sokan hirdetnek hasonló dolgokat, szóval annyira nem lehet fontos, hogy megkockáztassak ilyet. Lehet, hogy tényleg ott lakik, de a mai beteg világban sosem lehet tudni. Alapjában véve nem vagyok egy félős típus, egyedül járok mindenfelé, de azért ilyet nem kockáztatnék meg egy termékért. Olyan is történhet, hogy elveszi a pénztárcámat, leüt stb. Sosem lehet tudni, jobb az óvatosság.
2022. dec. 13. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!