Voltatok már úgy munkahelyen, hogy elmentetek anélkül, hogy bármit is mondtatok volna a főnöknek?
Én azért ha elmennék, kiosztanám őket, lehet megsiratnám a főnökasszonyt.
Elmagyaráznám neki, hogy nem azokat az embereket kellene megbecsülni, megfizetni, akik egész nap torrenteznek, meg Facebookoznak munkaidőben, meg elintézi a maszek munkáitokat, hanem azokra is figyelni kéne, akik a céges munkát jól, gyorsan, pontosan elvégzik mindig és határidő előtt teljesítenek mindent.
Elmagyaráznám neki, hogy kissé elkeserítő, hogy felvesznek egy újoncot, aki semmit nem csinál azon kivül, hogy ide oda rohangál autóval, elintézi a maszekjait, a főnök maszekjait, a maradék időben meg intézi a saját céges dolgait a céges mobilon, ül az internet előtt, vagy épp leáll beszélgetni másokkal unalmában mert semmi dolga nincs. De olyan embereket, akik nem vállalnak be egy 5. munkát a 4 mellé, mert már szabad hétvégéje sincs, meg élete se, szellemileg ki van merülve, nyugtatókon él, azt azonnali hatállyal elbocsájtják, mert nemet mondott.
Vagy akik 30 éve pedánsak, dolgoznak, kevesebb a bére, mint egy újonnan felvett semmittevőnek.
Szerintem olyan vörös lenne a feje a nőnek, hogy két doboz nyugtatót kéne beszednie, miután én ezeket előadnám neki:D
Pont mostanság akartam leszámolni, de a vírushelyzet betett, így nem mentem el, de ha normalizálódik a helyzet, az jön:D
Pont most történt meg egy hónapja.
Belefáradtam abba, hogy 6 éve keményen dolgozok, megcsinálok mindent szó nélkül, mindent időre, pontosan és még sem néztek semmibe, csak azokat, akik nyalnak ...
Egyik rokonom is ennek a tulajdonosnak egy másik cégénél dolgozott, odaadtam neki a felmondást, hogy adja be, én nem vagyok hajlandó ezekkel szóba állni, annyira ki voltam már készülve lelkileg, hogy nem birtam volna bemenni oda.
Nem volt belőle semmi gond, aláírták, tudomásul vették, a 30 napot sem töltették le velem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!