Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a legfélelmesebb,legdurvább...

Mi a legfélelmesebb,legdurvább dolog,ami történt veled?

Figyelt kérdés
Mindenféle eseményt várok,amik nagyon felkavartak titeket.

2022. dec. 10. 19:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%
Az egyik ilyen akkor történt amikor ki akartam húzni a fejhallgató csatlakozóját a gépből. A gép hátuljába volt csatlakoztatva, ami az asztal volt. Mivel nagyon alacsonyan volt és hátul és amúgy is kicsit el kellett fordítani a gépet ezért egyik kezem ilyenkor jellemzően mindig a gépházon maradt, mondhatni kicsit megtámasztottam magam vele még a felálláshoz is. Akkor szerencsére nem. Mint kiderült, bár előtte nem vettem észre meg lehetett törve a tápkábel még ott voltam amikor hozzáért a gépházhoz és fényes villanás közepette belebszott a gépházba olyat hogy még valahogy a monitor is kifüstölt. Ott pár percre lefagytam, mert rögtön átfutott az agyamon hogyha én mindent úgy csinálok ahogy szoktam akkor megdöglöttem volna. Nem is bánkódtam hogy tönkrement a gép és a monitor, egyszerűen csak örülni tudtam hogy bakker ezt megúsztam, pár hónapig elleszek számítógépezés nélkül.
2022. dec. 11. 01:31
 12/14 anonim ***** válasza:
92%
Asztal alatt volt* nem asztal volt. Bocsi.
2022. dec. 11. 01:32
 13/14 anonim ***** válasza:
10%

*KASZKATRINÁBIRANIBADRADÖDÖNG*

Ez annak a hangja volt kb., mikor apámmal lesodródtunk az útról azt belerongyoltunk az Audinkkal nemtom mekkora sebességgel egy fába, mert be low-oltunk a fűtől, csak ő neki vezetnie kellett volna. Engem a légzsák megmentett, de mikor oldalra néztem a sokkból, csak annyit láttam, hogy apám fejében keresztbe áll egy megtermett vascövek ő meg nem mozdul. Csak annyit mondtam: "Hub*zmeg lol..."

2022. dec. 11. 07:13
 14/14 anonim ***** válasza:
92%
Kiprobaltam egy szem füves csokit. Brutalis szorongas, panikroham, emelkedett pulzus es akusztikus hallucinacioim voltak tole. Nehez leirni ezt az allapotot, biztos voltam benne, hogy meg fogok halni, rettegtem orakon keresztul.
2022. dec. 11. 21:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!