Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért olyan idegbetegek az...

Miért olyan idegbetegek az emberek Messengeren hogy azon kiakadnak hogy napi 3-5 üzenetet kapnak tőlem?

Figyelt kérdés
Egyik mondja idegesítő hogy egész nap pittyeg a telefonja miattam. Persze, napi 3 üzenettől... Miért ilyenek az emberek?
2022. dec. 10. 10:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

"Csak az a baj hogy senki se akar soha valamiért"

Nincsenek barátaid?

2022. dec. 10. 10:42
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
2 hasonlóan kezdem a napot, mint amiket leírtál :D eddig nem volt probléma, szóval tényleg attól függ, kiknek ír a kérdező
2022. dec. 10. 10:43
 13/25 anonim ***** válasza:
88%
Ha valakivel nem akarok kommunikálni, akkor havi 1 üzenetre válaszolni is megerőltető, a legjobb barátomtól meg napi 50 se érződik túl soknak. Tehát valószínűleg nem akarnak veled beszélgetni.
2022. dec. 10. 11:09
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Én megőrülnék, ha minden ismerősöm küldene napi 3-5 üzenetet és arra választ is várna. Az egész napom csak erről szólna, ezért erről már leszoktattam mindenkit. Aki el tudta fogadni, az megmaradt, aki nem, az ment a levesbe.

(Nem mindenki unatkozik.)

2022. dec. 10. 11:11
 15/25 anonim ***** válasza:
97%

Kéretlen személy vagy azoknál akik ezt mondják, nem tartanak igényt a társaságodra. Ráadásul ha az a 3 üzenet az hogy miért nem írsz már vissza és hasonló zsarolások akkor pláne nem fognak.

Nekem sincs senkim 29 évesen a férjemen, gyerekemen kívül. Rossz? Igen. Nyomulok ezért másokra? Nem. Jó lenne találni egy barátot lassan 30 év után? Igen. Képes vagyok én magam barátságot ápolni? Nem biztos.

2022. dec. 10. 11:12
 16/25 anonim ***** válasza:
97%

Nem jo emberekkel beszelgetsz

Nekem többen is küldenek ennél sokkal többet de nem bánom mert akarok velük beszelgetni

Szerintem keress más beszelgetopartnereket

2022. dec. 10. 11:17
 17/25 anonim ***** válasza:
94%
Gondolom nem írtak vissza első nap, te meg toltad neki a kreténséged, hátha arra válaszolnak. Tiltottam már le pár ilyen értetlent. Ha valaki nem reagál az üzenezeimre, nem tolok neki még párat...
2022. dec. 10. 11:18
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

"Egyik mondja idegesítő hogy egész nap pittyeg a telefonja miattam."

És te még ebből sem értesz? Szűzanyám!

2022. dec. 10. 11:33
 19/25 anonim ***** válasza:
64%
Én szeretlek.
2022. dec. 10. 12:22
 20/25 anonim ***** válasza:
77%
Mert várják a reménytelen szerelmük mikor ír, és pittyeg a telefon hatalmasat ugrik a szívük, megnézik erre csak te vagy az. Félnek hogy így előbb utóbb szívrohamot kapnak miattad. Mondd meg nekik hogy korlátozzanak le nyugodtan, és majd ha kedvük van megnézik írtál e.
2022. dec. 10. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!