2 hasonlóan kezdem a napot, mint amiket leírtál :D eddig nem volt probléma, szóval tényleg attól függ, kiknek ír a kérdező
2022. dec. 10. 10:43
13/25 anonim válasza:
Ha valakivel nem akarok kommunikálni, akkor havi 1 üzenetre válaszolni is megerőltető, a legjobb barátomtól meg napi 50 se érződik túl soknak. Tehát valószínűleg nem akarnak veled beszélgetni.
2022. dec. 10. 11:09
14/25 anonim válasza:
Én megőrülnék, ha minden ismerősöm küldene napi 3-5 üzenetet és arra választ is várna. Az egész napom csak erről szólna, ezért erről már leszoktattam mindenkit. Aki el tudta fogadni, az megmaradt, aki nem, az ment a levesbe.
(Nem mindenki unatkozik.)
2022. dec. 10. 11:11
15/25 anonim válasza:
Kéretlen személy vagy azoknál akik ezt mondják, nem tartanak igényt a társaságodra. Ráadásul ha az a 3 üzenet az hogy miért nem írsz már vissza és hasonló zsarolások akkor pláne nem fognak.
Nekem sincs senkim 29 évesen a férjemen, gyerekemen kívül. Rossz? Igen. Nyomulok ezért másokra? Nem. Jó lenne találni egy barátot lassan 30 év után? Igen. Képes vagyok én magam barátságot ápolni? Nem biztos.
2022. dec. 10. 11:12
16/25 anonim válasza:
Nem jo emberekkel beszelgetsz
Nekem többen is küldenek ennél sokkal többet de nem bánom mert akarok velük beszelgetni
Szerintem keress más beszelgetopartnereket
2022. dec. 10. 11:17
17/25 anonim válasza:
Gondolom nem írtak vissza első nap, te meg toltad neki a kreténséged, hátha arra válaszolnak. Tiltottam már le pár ilyen értetlent. Ha valaki nem reagál az üzenezeimre, nem tolok neki még párat...
2022. dec. 10. 11:18
18/25 anonim válasza:
"Egyik mondja idegesítő hogy egész nap pittyeg a telefonja miattam."
És te még ebből sem értesz? Szűzanyám!
2022. dec. 10. 11:33
19/25 anonim válasza:
Én szeretlek.
2022. dec. 10. 12:22
20/25 anonim válasza:
Mert várják a reménytelen szerelmük mikor ír, és pittyeg a telefon hatalmasat ugrik a szívük, megnézik erre csak te vagy az. Félnek hogy így előbb utóbb szívrohamot kapnak miattad. Mondd meg nekik hogy korlátozzanak le nyugodtan, és majd ha kedvük van megnézik írtál e.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!