Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csak a kövérek idegbetegek?

Miért csak a kövérek idegbetegek?

Figyelt kérdés
20 éve ezt tapasztalom vagy mindig is,hogy kortól és körülményektől függetlenül,akár rokon vagy orvos,vagy postán,boltba eladó,tanárnő stb,bárli,esküszöm mindig a kövérek türelmetlenek,flegmák ,idegesek,a normál alkatúak pedig nyugottabbak.ennek ahhoz van köze,hogy nehezebb mozogniuk,levegőt venniük,könnyebbem fáradnak? Vagy mások nem ezt tapasztalják? Csupán az én életemben van ennyire véletlen? Az érdekes,hogy a legjobb barátnőm is kövér 90- 100 kg lehet,és ő kedves velem,persze barátnőm és ritkàn találkozunk.egy másik barátnőnk,meg sógornőm szintèn kövér és ők is kiabálósak idegesek,férjem főnöknője is. Tényleg ennyire véletlen,hogy csak ők idegesek? És a vékony alkatúak türelmesek vagy kedvesebbek?senki más nem tapasztalja ezt? ( most azt ne mondjátok,hogy utàlom a kövéreket,a legjobb barátnőim is azok,ezért fura,hogy csak én tapasztalom ezt?)
2021. máj. 7. 23:18
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Én pont fordítva tapasztalom
2021. máj. 7. 23:20
 2/9 anonim ***** válasza:
70%

Én pont azt vettem észre hogy a kövérek a legboldogabb emberek, akik meg állandóan azzal vannak elfoglalva hogy mennyit mutat a mérleg és éheztetik magukat hogy vékonyak maradjanak, idegbetegek. Köztudott hogy az emberek idegesek ha éhesek, ingerlékenyebbek.

Tehát max a fogyókúrázó kövér idegbeteg, ahogy a magát éheztető sovány is.

2021. máj. 7. 23:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem kövérség/soványság, hanem teljesen emberfüggő. Semmi köze az idegbetegségnek a kövérséghez.
2021. máj. 7. 23:33
 4/9 anonim ***** válasza:
44%
Én is ezt tapasztalom.
2021. máj. 7. 23:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
130 kiló vagyok 170cm , ha engem felidegesítesz vagy bármi olyan cselekményre kényszerítesz ami normalitással ellenkezik akkor megeszem a kalapom. Ultra nyugodt vagyok. Még a gta-ba sem tudott felcseszni, hogy 10. alkalommal kezdjük ujra a lopakodós küldetést ( cayo perico azaz a szigetes heist). Vagy akkor sem lettem ideges amikor 150km -t utaztam egy állás miatt az utolsó 7ezer forintomból ahol közölték, hogy " bocsi a covid miatt nincs felvétel a fiam rosszul tájékoztatott " így -300km -7 ezer és egy gumi defekt kíséretében hazamentem káromkodás nélkül.
2021. máj. 8. 02:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is emelem rajtad a kalapom akkor!
2021. máj. 8. 02:25
 7/9 anonim ***** válasza:
43%
Inkább azok nyugisabbak szoktak lenni, szangvinikusak.
2021. máj. 8. 07:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Én olyan alkat vagyok, hogy akármennyit és akármit eszem, nem hízom. Tehát egy vékony, jóllakott ember vagyok. Mégis idegbeteg vagyok, főleg mostanában... Bár van egy rakás mentális betegségem :(
2021. szept. 23. 14:01
 9/9 anonim ***** válasza:
47%

inkább úgy fogalmaznék, hogy a kövérekre jellemzőbb sokszor a szélsőségesebb viselkedés: több köztük a bunkó, de a kedvesebb is.

arra, h miért van köztük annyi idegbeteg, nagyon egyszerű a válasz: önbizalomhiányosok, frusztráltak, és ezt a környezetükön vezetik le.

egyszerűbb ez, mint mondjuk normálisan kajálni (tudom tudom minden kövér genetikai is hormonális okokból kövér blablabla).

2021. nov. 7. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!