Ha van egy haverom és neki a családban van olyan aki nekem kéne akkor megkérhetem?
Figyelt kérdés
Haver: Több mint ismerős de kevesebb mint egy barát. Viszont ha választani kéne, akkor már inkább barátnak mondanám.
Szóval neki az anyukája olyat dolgozik, amire nekem pont szükségem van (de én csak úgy tudnám ezt megoldani ha fizetek érte nem keveset, és időben is hosszabb folyamat)
Meg lehet kérni ilyenkor az anyukáját, hogy intézze már el? Baráti szívességeket azért szoktak tenni az emberek, sok minden működik így.
2022. dec. 9. 14:06
11/17 anonim válasza:
A haveroddal vagy az anyjával szexeltek?
12/17 A kérdező kommentje:
A haverommal. Én nő, ő férfi. Persze több mint szexkapcsolat, inkább barátság exrákkal.
2022. dec. 9. 14:46
13/17 anonim válasza:
Szerintem feküdj le az anyjával is, és akkor megkérheted akármire.
14/17 A kérdező kommentje:
Valaki válasz?
2022. dec. 9. 15:06
16/17 anonim válasza:
Rivotrilt szeretnél feliratni, mi?
17/17 anonim válasza:
Ha jól értem, te fizetnél hivatalos úton az alap dologért, külön díjért ez megy gyorsabban is, de ő még ennél jobban is le tudná rövidíteni a várakozási időt a kapcsolatai segítségével?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!