Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megkérhetem őket, hogy (akár...

Megkérhetem őket, hogy (akár plusz pénzért) retusálják a hajszínemet is, vagy most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt a fodrászom annyira behamvasította a (szőke) hajamat hogy fakó, szürkés lett.:(

Ma volt a tablófotózásom, amire azért mentem el mert erős fényekben kevésbé látszik, és azt hittem ott talán nem lehet baj mert majd jól megvilágítanak. De a kész képek tökéletesen tükrözték a valóságot:S

12 nyers képet fogunk kapni, és abból amiket választunk azt fogják retusálni. Megkérhetem őket, hogy (akár plusz pénzért) retusálják a hajszínemet is, vagy most mit csináljak? Teljesen elvagyok keseredve:(

2016. febr. 10. 15:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha be tudod szkennelni és átküldeni én ingyen kiretusálom neked. De szerintem ha már retusálják akkor a hajszínezést is meg tudják csinálni. Nem tart az sokáig.

Az már más kérdés hogy azt elfogadják-e.

2016. febr. 10. 15:37
 2/3 anonim ***** válasza:

tablófotózás előtt ezért nem festünk hajat... :D

egyébként jobb helyeken ilyenért nem kérnek külön pénzt, szólj a fotósak

2016. febr. 10. 15:40
 3/3 anonim ***** válasza:
A hamvas árnyalat egy c-vitaminos 5 perces pakolással kiszedhető a hajból... csak mondom, hogy legközelebb tudd. Hogy retusálják-e azt nem tudom. De megkérni meg lehet őket.
2016. febr. 10. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!