Szerintetek megkérhetem a tanárt, hogy hadd váltsam ki a feladatot valami mással?
Sziasztok!
11. osztályos vagyok. Már mielőtt kitört ez a vírus helyzet, azelőtt is volt egy betegségem, de így a karantén alatt csak még rosszabb lett. Volt, hogy napokig nem tudtam felkelni, elvégezni a teendőimet, vagy ha fel tudtam kelni, akkor sem voltam túl jól. Így sajnos sok tárgyból elmaradásaim lettek. Köztük rajzból is, ahol a tanárunk két projektet adott fel, az egyik egy festmény újraalkotása, a másik pedig valamilyen meseszereplő megalkotása papírmaséból.
Na most, igazából én szeretem a rajzot, járok is külön rajzszakkörre, tehát a tanár ismer engem, jóban vagyunk. És ha jól lennék, akkor tetszenének ezek a feladatok, de most így az utolsó hajrában inkább az érettségi tárgyakra akarok koncentrálni, amennyire az állapotom engedi. Most kaptam gyógyszert, de egyelőre még nem hat, csak a mellékhatásaitól szenvedek.
Szóval arra gondoltam, hogy írok a tanárnak és megkérdezem, hogy nem írhatnék-e valami művtöris beadandót vagy nem rajzolhatok/festhetek valamit, mert ezeket könnyebben meg tudnám csinálni, mint a másik 2 kiadott feladatot, azokat nagyon időigényesnek és macerásnak találom.
Szerintetek hogy írjam ezt meg neki? Nagyon pofátlanság lenni ilyet kérni?
Szia! Dehogy lenne ,,pofátlanság". :) Ezt ugyanígy írd meg neki, ahogy nekünk leírtad. Kedvesen, tisztelettudóan.
,, Tisztelt Tanárnő/Tanár úr..." Eztán minden problémát, vagy hátráltató tényezőt, ami jelenleg fenn áll, leírsz neki. Ezt szerintem meg fogja érteni. :)
Nincs mit, sok sikert az érettségivel!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!