Ha van egy haverom és neki a családban van olyan aki nekem kéne akkor megkérhetem?
Haver: Több mint ismerős de kevesebb mint egy barát. Viszont ha választani kéne, akkor már inkább barátnak mondanám.
Szóval neki az anyukája olyat dolgozik, amire nekem pont szükségem van (de én csak úgy tudnám ezt megoldani ha fizetek érte nem keveset, és időben is hosszabb folyamat)
Meg lehet kérni ilyenkor az anyukáját, hogy intézze már el? Baráti szívességeket azért szoktak tenni az emberek, sok minden működik így.
Vagy pofátlan lennék, és ilyesmit csak igaz barátok esetében tesznek az emberek.
Ha nagyon közeli barátról lenne szó, akkor nem lenne kérdés, megkérném és biztos vagyok benne, hogy el is intéznék, de így, hogy nem valami gyerekkori barától van szó, nem tudom.
Attól függ mit kérsz. Én az anyuka helyében nem intéznék semmit sem ami illegális.
Teljesen mindegy hogy te mit szeretnél de a haverod anyja a saját állásával játszik ha illegálisat tesz.
Mondok egy példát:
Önkormányzatnál van a mama, tegyük fel, hogy nekem gyorsan kellene egy okmány, de ez rengeteg pénz lenne sos-ba, így hogy nem kérem sos, így viszont hosszadalmas. Ő simán meg tudná csinálni gyorsan, mert másnak is csinál házon belül, barátoknak ilyet.
Nem pont ez a szitu, de szinte ugyanilyenről lenne szó.
Nem erről beszélek. Látom, a szövegértéseddel is gondok vannak... Azt mondod olyat dolgozik, amire neked szükséged lenne. Tehát neki ez a munkája. Azt akarod, hogy ingyen csináljon valamit, amiért amúgy pénzt kap, nem? Vagy ha nem erről van szó, akkor valami illegális dologra akarod kérni, amit ő el tud neked intézni a munkája miatt? Mindkét dolog nagy pofátlanság lenne.
Mondjuk ha nem rébuszokban beszélnél, könnyebb lenne válaszolni.
Várd ki a sorsod!Ha más ki tudja, akkor te is!!!
Pofátlanság teteje!!!
Ők házon belül egymásnak és jó barátnak ezt csinálják, nem buknak le mert nem ellenőrzik őket. Nem is az a kérdés, hogy az anyuka megcsinálná-e, mert az biztos, hanem, hogy megkérdezhetem-e a haverom.
Szexkapcsolat van közöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!