Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyes szülők miért hiszik,...

Egyes szülők miért hiszik, hogy másokat érdekel a kölyke?

Figyelt kérdés
Mutogatják fényképen a pulyájukat vagy mondjuk tömegközlekedésen, közterületen csak mosolyognak azon, ha a büdös gyerekük zavar más embereket.
2022. dec. 8. 13:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
70%
ötlet: egy ilyen balhés kisgyerek esetén nem szólni semmit, csak szúrós tekintettel nézni rá, és a "kedves" anyukára is, nem biztos hogy beválik, de legalább remélhetőleg kellemetlenül érzi majd magát tőle, és ha más nem, emiatt szól a gyerekre :D
2022. dec. 8. 18:21
 22/30 anonim ***** válasza:
82%

Én szülő vagyok, és ez még nem is zavaró, de az, ahogy nevelik illetve nem nevelik őket az totàl kiakaszt. Őszinten nem tudok azonosulni a mai full liberàlis elvekkel, amik szerint bübükére ràszolni se lehet mert sérül a lelke. Ezzel nem azt mondom, hogy verje hülyére, de amiket pl gyerekvallalas rovatban olvasok rendre az csak felcsesz. Mindegy mi a baj, szegény gyerek jajjjj, ugyis a szülő a hülye. A best of a nemregi kerdes ahol a 2,5 éves üti a csalàdot és a kölyökkutyat a kanaperol földhözvàgta.

Vàlaszok. Ra ne szolj azt hiszi a kutya fontosabb, mi az hogy szegêny Bübütől bàrmit vàr holott ő még az érzéssit nem tudja kezelni. Stb

Es ezek mind felpobtozva. Ôszintén rémit hogy az ilyen majmok kismajmai között fog szocializàlodni az én gyerekem. Nagyon nagyon

2022. dec. 8. 21:07
 23/30 anonim ***** válasza:
73%

"Te mit szólnál hozzá ha valakinek mutogatna a párod, vagy valamelyik rokonod aztán meg panaszkodnának "hogy már megint ezt a riherongy krvát mutogatta a Józsi."

Rohadtul nem izgat.

2022. dec. 8. 22:26
 24/30 anonim ***** válasza:
62%

Jaja, elméletben senkit nem izgat semmi ilyenkor, ha meg ez lenne akkor jönne a gyakorikérdés hogy ez szerintünk oké-e mert hogy felcseszted magad rajta, mit képzelnek magukról a párod haverjai stb.

De nyilván egy költői kérdés volt. A lényeg az, hogy nem igazán oké hogy büdös gyerekezünk valakit azért mert zavar hogy pl. mutogatja az anyja. Egy ilyen embernek jogosan mondaná az anyuka ha meghallja, hogy vagy te a büdös, méghozzá egy büdös paraszt. Mert tényleg az.

2022. dec. 8. 22:42
 25/30 anonim ***** válasza:
78%
Nem elméletben, gyakorlatban sem. Ugyanis semmi közöm mások gondolataihoz. Nem szabályozhatom, hogy kinek mi a véleménye rólam vagy akármiről. Ahogy az én gondolataimhoz nincs senkinek köze, és bárkit gondolhatok büdös gyereknek.
2022. dec. 8. 22:47
 26/30 anonim ***** válasza:
77%
A kinyilvánított gondolat alapján viszont már téged is lehet büdös parasztnak gondolni.
2022. dec. 8. 22:52
 27/30 anonim ***** válasza:
40%
Bárkinek joga.
2022. dec. 8. 22:58
 28/30 anonim ***** válasza:
83%

Rászólhatsz, vitázhatsz, de ez javítani nem fog a helyzeten.

Amúgy a "kölyök" miért bántó? Kölyök klub, kölyökpezsgő, stb....

"akkor már büdös gyerek meg minden lesz"

Ezt szerintem valaki másnak címezted, én nem írtam hogy büdös lenne bárki.

A rongálást az én saját példáimra írtam - ebook kiütése a kézből és autó szándékos karistolása, koszolás. Ez mindennapos és ezek miatt se szól rá sok szülő a gyerekregyerekre, mert JOGA VAN HOZZÁ, szerintük.

2022. dec. 9. 07:37
 29/30 anonim ***** válasza:
79%

"Te mit szólnál hozzá ha valakinek mutogatna a párod, vagy valamelyik rokonod aztán meg panaszkodnának "hogy már megint ezt a riherongy krvát mutogatta a Józsi"

Mégis minek "mutogatna" a párom?? Nem vagyok valami performansz. Szólnék neki hogy sürgősen hagyja abba...

Életemben nem láttam még ilyet, hogy felnőtt ember "mutogatja" a párját, ez még anno suliban volt divat kamaszkoromban...

Komolyan van ilyen??

2022. dec. 9. 07:42
 30/30 A kérdező kommentje:
Velem sem egyszer történt olyan, hogy a BÜDÖS gyerek rugdosta a lábam a buszon vagy felmászott kb a nyakamba a mögöttem lévő ülésről, vagy rohangált, visitozott, bömbölt stb... Az ostoba szülő meg csak hagyta. Francnak kell lefialni ha utána nem neveli azt a sz.rt.
2022. dec. 9. 07:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!