Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha valakinek be nem áll a...

Ha valakinek be nem áll a szája téged nem érdeklő témáról és másokat érdekel a mondandója, hogy lehet szóhoz jutni, jó benyomást tenni, vagy valahogy a fecsegő szinte végtelen szövegét lecsökkenteni?

Figyelt kérdés
Egyre több helyre ahova megyek, van egy szinte levegőt sem vevő ilyen majdnem végtelen fecsegő, aki többet beszél, mint a többiek együttvéve. Aztán a találkozó végén meg én voltam a csendes, ha csak párszor szakítom félbe amikor épp levegőt vesz.

2022. szept. 4. 17:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha amúgy nincs különösebben mondanivalóm, akkor sehogy. Ha van, akkor elkezdem mondani. Ha mégis megpróbálja visszavenni az irányítást, kizökkentem egy-egy erősebb megjegyzéssel (pl. egyenesen kijelentve, hogy téved a másik).

Ha meg valaki engem csendesnek mond, nem foglalkozom vele.

2022. szept. 4. 17:38
 2/2 anonim ***** válasza:

[link]

Egyébként sok tipp van a neten, főleg női oldalak foglalkoznak ezzel. Beírod a google-ba, hogy társaság sokat beszélő ember, és jönnek a találatok. A cikkek általában szakemberek ajánlásával születtek.

2022. szept. 4. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!