Szerintetek ez nagyon nagyon nagyon nagyon, végtelenül kínos?
Egyik barátnőmmel pár napja bementünk a dm-be. És találtam egy ajakápolót, ami tök jó illatú volt és eszembe jutott, hogy amúgy is elfogyott a labellom és mindig ilyen cserepes a szám, szóval megveszem. Kb 800 ft volt és emlékeztem, hogy a pénztárcámban volt egy ezres, szóval azzal tudok fizetni. Be is álltunk a sorba a kasszához, erre mikor sorra kerültünk, kinyitottam a pénztárcám és láttam, hogy kivették az ezrest belőle. Ugyanis anyáméknak meg nővéremnek szokásuk, hogy ha megtalálják a pénztárcámat valahol a lakásban, elveszik belőle a pénzem, ha találnak valami nagyobb összeget benne. És most is kivették, én meg nem tudtam...És tök kínos volt, de láttam, hogy tele van a tárcám apróval, volt köztük 200-as is, meg egy csomó ilyen 10 és 20 forintos, úgyhogy azokból kezdtem összeszámolgatni a 800-at, de közbe kapkodtam is, mert egy csomóan álltak sorba meg az eladó is ilyen tök flegmán nézett meg így forgatta a szemeit, miközben kerestem az aprót..És nagy nehezen meglett 800 ft aprókból, erre mikor odaadtam az eladónak, mondta, hogy ez csak 760 -.-. Pedig meg mertem volna esküdni, hogy 800-at adtam oda, erre így kérdőn barátnőmre néztem, hogy nem tudna-e kölcsön adni, de nála csak annyi pénz volt, amennyit költött arra, amit vett, és a mögöttem álló nő meg gondolom megunta a várakozást és odaadott 40 ft-ot. Erre az eladó még ilyen tök flegmán felhorkantott..Én meg megköszöntem a nőnek és elmentünk.
Annyira ciki volt és azóta is olyan szarul érzem magam, legszívesebben elsüllyednék. De mentségemre szóljon, hogy tényleg nem tudtam, hogy kivették a pénzemet a tárcámból...
Szerintetek is nagyon gáz? Mit csináljak, hogy el tudjam felejteni?
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!