Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem merek idegen helyen...

Nem merek idegen helyen kakilni. Hogyan győzhetem le ezt?

Figyelt kérdés

2022. dec. 2. 22:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Vegyél be 3 szem dulcolaxot vagy igyál egy erős szennateát kapszulával :)

Ezek jól megfosatnak, tegnap ittam szennateát kapszulával ma pedig strandolás helyett a strand WCjén ültem és fostam..

2023. júl. 24. 23:36
 12/13 anonim ***** válasza:

Én se merek nyilvános helyen, mert mindig félek, hogy kihallatszik vagy valaki megérzi a szagát. Van egy jó sztorim.

Egyszer mentünk nyaralni Tunéziába és mikor odaértünk a szállásra, már nagyon kellett. úgy döntöttem, muszály lesz elmennem. El is mentem a budira, de ez valami elbaszott budi volt, mert nem olyan volt a WC lehúzó, hogy meg nyomom a gombot és lemegy. Volt mellette egy slag és konkrétan le kellett a vízsugárral nyomatni a vécén. Na én ott küzdöttem vele fél órán keresztül, de nem akart lemenni a cucc. Nagyon kínos volt, a többiek meg is kérdezték mit csinálok addig. Végül nagy nehezen lement, de utána nem mertem többet használni azt a vécét erre a célra. Szerencsére lent volt “rendes” wc is.

júl. 26. 17:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is több éve küszködöm a problémával, ilyenkor általában hashajtóhoz nyúlok , ami jól meghajtja pocim , úgy megfosat hogy azt nem tudom visszatartani , hiszen befosni se akarok mivel nagyon ciki..

Most is nyaralni vagyok, Görögországban, 3 napig nem kakiltam, így vettem be hashajtót.. szerencsére jól megfosatott.. egész nap a WCn ültem és fostam , közben csikarta a hasam a hashajtó, de megérte, hiszen elmúlt a szorulásom, bár most is a WC ről írtam az egészet💩💩

júl. 29. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!