Nem merek idegen helyen kakilni. Hogyan győzhetem le ezt?
Ülj rá a csészére, és mindent bele!
(mondjuk én reggel elintézem otthon, és onnantól máshol nem szoktam, ez se rossz megoldás)
Csak nekem természetes, hogy bárhol vagyok (akár még párkapcsolatban is nőként,) van bátorságom a székletet elengedni?!
Mármint úgy értem, hogy az illemhelyen persze. Nem a másik orra alá - még véletlenül sem!
Akár a másik engedélyével még szellenteni is (persze nem büdöset és nem hangosat, ha lehet.) Mire kiérnék az illemhelyig, addig megszűnik az inger és később bélcsavarodást is kaphatok!!!
Volt már olyan évekkel korábban, hogy kényszeredetten, görcsösen visszatartottam a bélgázokat egy férfi előtt sokáig - az lett az eredmény, hogy a komor arckifejezésemtől "kiszeretett" belőlem.
Akár még viccet is csinálhattam volna belőle - elfogadta volna, mint később kiderült valahogyan. (Haldoklót ápoltam és nem volt semmihez sem kedvem. Szerelmes nem tudtam lenni akkor, flörtre sem voltam képes.)
Nagyon sokáig tartott, mire vissza tudtam hódítani Őt. Kemény meló volt a kölcsönös bizalmat visszaállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!