Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek miért van ennyire...

Szerintetek miért van ennyire kevés őszinte, megbízható, becsületes, ember a mai világban?

Figyelt kérdés
Komolyan érdekelne a kérdés mert úgy vélem ezek nélkül sem egy barátság, sem egy párkapcsolat nem működhet jól. Párkapcsolatnál momentán ha hiányzik az őszinteség, a megbízhatóság bármelyik félből, akkor az nem lesz sosem boldog párkapcsolat sem. Bár barátnak sem tudnék elképzelni olyan embert aki nem megbízható és nem őszinte velem, mert egy ilyen embert már sok mindennek lehet nevezni, csak éppen barátnak nem.

#őszinteség, megbízhatóság, becsületesség
2022. dec. 2. 13:25
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
44%

Azért ítélkezünk, mert bizonyos kérdések már önmagában a kérdezőt minősítik. És ez pont olyan.

Aki fennhangon hirdeti, hogy ő mennyire "jó", miközben az egész világ gonosz és hazug, annál komoly bajok vannak a toronyban. Az igazán jó emberek ugyanis csak csendben azok anélkül, hogy másokat ócsárolnának közben. Úgyhogy a kérdező nagy "jósága" sajnos semmit nem ér ebben a formában.

2022. dec. 2. 14:59
 32/48 anonim ***** válasza:
64%

"Elég kevés információt írtál, milyen munkáról, milyen beosztásról lenne szó, milyen a kapcsolat a főnökömmel a kollégáimmal? Attól hogy csaló, egoista a főnököm de jó a kollégáimmal a viszony, szeretem az adott munkát amit éppen csinálok lehet nem akarnék felmondani. De ha tegyük fel minden rossz, akkor azt mondanám valószínűleg hogy ahogy lehet elhelyezkedem másik helyen és felsorolnám az okokat hogy miért."

Nézd, nekem már ott bukott a jó munkahely fogalma, amikor ilyen helyen dolgoztam, hogy csaló volt a főnök. Ha bukik, buknak az alkalmazottak is, akiket bérminimumra jelentett be, zsebbe sem fizetett sokat, és azt sem rendesen, akinek nem tetszik, elmehet elvet követte, tehát ha elmondod neki, hogy fel akarsz mondani, és már keresed az állást, nem várja meg, hogy megtaláld, hanem másnap már nem kell bemenni. Én hazudtam, mikor rákérdezett, és nem szégyellem, ugyanis a megélhetésem forgott kockán.

2022. dec. 2. 15:02
 33/48 anonim ***** válasza:
49%
29: és honnan jön a b.. kérdező, hogy lehazugoz egy csomó embert, becstelennek, megbízhatatlannak minősít sokakat????
2022. dec. 2. 15:03
 34/48 anonim ***** válasza:
44%

A 30-as válaszban van az egésznek a lányege. A Kérdező nem találja a hangot az emberekkel, képtelen normális emberi kapcsolatokat kialakítani, emiatt szenved, és gyárt egy ideológiát arról, hogy ő mennyivel felsőbbrendű, mint körülötte mindenki. Csak az nem áll neki össze, hogy az ilyen emberektől menekül mindenki. Nem kellemes társaság az, aki lenéz maga körül mindenkit. És mivel mindenki nagy ívben kerüli, ezt is annak igazolására használja fel, hogy lám, ő mennyivel tökéletesebb másoknál.

Nem irigyellek, kedves Kérdező, nagyon sivár, örömtelen életed lehet.

2022. dec. 2. 15:03
 35/48 A kérdező kommentje:

21-es, ismertem a viccet, kár hogy nem rám vonatkozik. Nehezen megy neked is a szövegértelmezés. Azt írtam hogy sokkal többen vannak az olyan emberek akik nem őszinték és akik nem becsületesek mint azok akik igen. Olvasd már el kérlek még egyszer a kérdést, de bemásolom Neked ide is:

"Szerintetek miért van ennyire kevés őszinte, megbízható, becsületes, ember a mai világban?" Ebben is az van leírva miért van ennyire kevés? Ez azt jelenti hogy vannak ilyen emberek is, csak kevesen. Remélem így sikerül már felfogni.

"Nem fura, hogy veled mindenki ellenséges? Nem lehet, hogy nálad nem stimmel valami?" Szerencsére nem mindenki ellenséges, sőt nincsenek ellenségeim sem, de tény hogy barátaim sem. Az biztos hogy nálam nem stimmel valami hiszen ha stimmelne akkor én is a többséghez tartanék. Ebben a világban sokkal könnyebben boldogul, sokkal egyszerűbb az élete ha az ember nem őszinte, nem becsületes. De én sajnos ilyen vagyok így én is sokszor megkérdezem magamtól miért élek? Miért kellett ide leszületnem? Szóval ez jogos, valóban nem vagyok normálisnak nevezhető. A korábbi főnököm is megmondta a felmondásom után mikor pár héttel behívtak beszélgetni hogy esetleg nem akarok-e tovább maradni mint kisegítő mivel olyan vagyok mint a fehér holló. De ez mindenre igaz, nem csak a munkavégzésre.

2022. dec. 2. 15:04
 36/48 anonim ***** válasza:
49%
#34: TÖKÉLETES diagnózis! Grat! :)
2022. dec. 2. 15:06
 37/48 anonim ***** válasza:
12%
És törölték a válaszomat amiben a kérdésre válaszoltam, a kérdezőt szapuló 30 meg maradt, 80-100%-ra felpontozva 😂😂😂 Egy vicc már ez az oldal, semmi több.
2022. dec. 2. 15:06
 38/48 anonim ***** válasza:
70%

A másik idevonatkozó vicc a "nyuszika, b+ a fűnyíródat". :-DDD

Eleve negatívan állsz a világhoz.

2022. dec. 2. 15:07
 39/48 anonim ***** válasza:
64%
Nagyon kevés olyan ember van, aki soha senkivel semmilyen szituációban nem őszinte. A legtöbben inkább megválogatják, hol, kivel, milyen körülmények között szavazzák meg ezt a bizalmat, nem bárhol, bárkivel, bármilyen esetben.
2022. dec. 2. 15:09
 40/48 A kérdező kommentje:

Inkább befejezem mert így a végtelenségig lehetne írni és beszélgetni főleg ennyi embernek nem fogok tudni válaszolni.

De utólag köszönöm Mindenkinek a hozzászólását, tanulságos volt, sokat tanultam belőle én is, elismerem velem, nálam, a "toronyban van a hiba", Nektek volt igazatok Mindenkinek, aki ezt gondolja és így látja.

Így már nincs más hátra mint az elköszönés, minden jót és a legjobbakat kívánom Mindenkinek!

2022. dec. 2. 15:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!