Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sértő vagy nem?

Sértő vagy nem?

Figyelt kérdés
Parkolópálya, szó abban az értelem, hogy várakoztatnak valakit, amíg az szükséges. Pl. egy gyermeket, amíg a szülő szabadul a dolgától.Parkolópályára teszik. Ez sértő így ebben a formában?
2022. nov. 29. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés, amit nem lehet megérteni, sértő így ebben a formában. Mi az, hogy parkolópályára teszik a gyereket? Hova? Milyen dolgától? Mennyi időre?
2022. nov. 29. 18:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Egyik okosabb mint a másik..

Sértődjön aki olyan.

2022. nov. 29. 18:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, így sértő.

Jobb a "várakoztatják" vagy "lefoglalják mással" és hasonlók.

A parkolópályára teszik, egy kicsit lenéző, mintha nem lenne fontos, útban lenne, zavarna az illető és csak ezért kellene várnia.

Mint: Valinak kicsit sok volt Zsoltiból, mással is találkozgatna, ezért parkolópályára tette.

2022. nov. 29. 18:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
en sem ertem a kerdest. ki szamara serto?
2022. nov. 29. 18:41
 5/5 anonim ***** válasza:

A 3-as válaszból rájöttem, hogy azt akarta kérdezni, hogy ez a kifejezés, szóhasználat sértő-e. Hát pedig sokkal inkább arra lehet a kérdésből gondolni, hogy a megvárakoztatás sértő-e.

Szerintem a parkolópályára tenni esetén nem szempont az, hogy sértő-e, mert egyszerűen nem azt jelenti, hogy megvárakoztatni. Hanem hogy szüneteltetni. De embert szüneteltetni nem lehet.

2022. nov. 29. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!