Az sértő, ha azt mondom, hogy az emberek többsége buta?
A legtöbb embernek nincs személyisége, visszabüfögi azt amit mások mondanak, hogyha erre rácáfolsz más a véleményed akkor téged néznek hülyének. Nincsenek értelmes meglátásai, megvezethető, ezért működik itthon is a hidegpolgárháború, Amerikában is ez van. Véleménybuborékban élnek emiatt nem lehet értelmesen beszélgetni velük. Ezek miatt elég kevés emberrel jövök ki jól.
Tisztelet a kivételnek, szerencsére a baráti társaságom értelmes. Sértő az, ha kimondom az igazat?
Nem, bár általában mindenki úgy van ezzel, hogy jaj a többiek mennyire hülyék, BEZZEG Ő 😂
Néha nem árt az önkritika és ezt nem célzásnak szánom, de ha ennyi ember ennyire hülye, viszonylag kicsi az esély rá, hogy az legyen a különleges kivétel, aki mondja.
A 22-es csapdája az, hogy egy buta ember sohasem fogja belátni, hogy buta,
mivel buta.
Magamról viszont én állapítom meg, hogy milyen buta vagyok, mivel egyre többet tudok ezért látom azt, hogy még milyen sok mindent nem tudok, ezért még buta vagyok.
(Természetesen magamhoz képest.)
Nem tudom, bár szerintem az egyik legemberibb tulajdonság kevésbé komplexnek tartani másokat magadnál.
Mindenkinek vannak erősségei és hátrányosságai. Pl nekem is vannak olyan témák, amiről jó ha pár mondatot tudok beszélni, de van olyasmi, amiről napokat. Attól függ, hogy melyik alapján akar valaki megítélni.
Arról lehet felismerni, hogy buta valaki,
hogy a fb-on éli az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!