Az sértő, ha azt mondom, hogy az emberek többsége buta?
Figyelt kérdés
A legtöbb embernek nincs személyisége, visszabüfögi azt amit mások mondanak, hogyha erre rácáfolsz más a véleményed akkor téged néznek hülyének. Nincsenek értelmes meglátásai, megvezethető, ezért működik itthon is a hidegpolgárháború, Amerikában is ez van. Véleménybuborékban élnek emiatt nem lehet értelmesen beszélgetni velük. Ezek miatt elég kevés emberrel jövök ki jól.
Tisztelet a kivételnek, szerencsére a baráti társaságom értelmes. Sértő az, ha kimondom az igazat?
2022. febr. 15. 15:50
11/21 A kérdező kommentje:
#8 Szerintem nem jó eszmerendszer a liberalizmust, túlságosan az egyénre épít, abszolutizálja az egyén szabadságát, ami az önzéshez vezet, társadalom nélküliséghez, tömegmasszához, ebből ered amiről fentebb írtam, nem talállak téged jó elfogyasztható terméknek, ezért pszichológushoz küldelek, ha elég képmutatóan adod elő magad akkor majd beszélgetek veled. Ezen kívül sok más probléma van a liberalizmussal ez csak egy szelete amiről írtam.
2022. febr. 15. 16:30
12/21 anonim válasza:
nem lehet mindenki okos , mi buták ti okosak és ez így van jól .
13/21 anonim válasza:
Szépen leirtad a gondolataid de túl nagy az egyén szabadsága és tömegmasza ?Most akkor melyik? Olvasgass, tanulj, mérlegelj, gondolkodj.
15/21 Lazy Lover válasza:
jól látod a dolgokat a lakosság 99 %a agyhalott birka
16/21 anonim válasza:
Először is Isten csak egy dolgott osztott el megfelelően az észt mindenkinek kicsit több van a másiknál :D. Másrészt 99%?Tehát az állítod hogy Magyarországon cca 100 ezer értelmes nem agyhalott ember van? Bizonyítja ezt bármi is?
17/21 A kérdező kommentje:
#13 Mivel a liberalizmus kiveszi az emberekből a szolidaritást, közösség szerepét így nem vezet társadalomhoz, hanem önző tömegekhez.
2022. febr. 15. 20:18
18/21 anonim válasza:
Tehát az hogy mindenkit nemtől, kortól,nemzetiségtől, bőrszíntől, szexualis beállitotságtól függetlenül egyenjogunak itélünk, alapvető jogaikat tekintve, az megöli a szolidaritást? Mert a liberális gondolkodás(liberalizmus) az bizony erről szól igazából.
19/21 anonim válasza:
Kicsit túlpörgöd a dolgokat. Aki azt mondja, hogy kimondja az igazat az kicsit buta (nem is annyira kicsit), de leginkább fiatal.
20/21 anonim válasza:
Őszintén? Én inkább azokból nem nézek ki sokat akik lebutáznak más embert felületes információk és adatok alapján. Egyrészt az egész olyan egoistának érződik, hogy igen mondhatom rá, hogy buta, én okosabb vagyok, másrészt meg visszatérve az elejére, hogy egy ember megítéléséhez sokkal de sokkal több info és idő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!