Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Amikor valakinek gyereke...

Amikor valakinek gyereke születik, vagy terhes, akkor mire szokás gratulálni?

Figyelt kérdés

Talán még ha az anyának gratulálnak, azt megértem, mert kihordta, megszülte. (Bár az is egy alap biológiai funkció.)

De mondjuk az apának mire?

Értem én, család lettek és ez nagy dolog, de akkor sem olyan, ami érdem, szóval szerintem nem a gratulálok a megfelelő szó.

Mikor valaki elvégez egy egyetemi képzést, az tényleg egy érdem, egy olyan valami, amit véghez vitt, de gyereket, ha biológiailag minden rendben a párnál, minden erőfeszítés nélkül, agy nélkül is lehet csinálni, akár tizet.

2022. nov. 28. 15:50
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
Azért egy dugást ne hasonlítsuk már össze egy élet munkájával :D
2022. nov. 29. 17:51
 42/49 A kérdező kommentje:

Elég ha megnézed a pórnépeket meg a c.-ket.

Gyerek az van dögivel, hisz nem nagy kunszt, de normális életkörülmények, vagy végzettség sehol.

Akkor mégis melyikhez kell nagy erőfeszítés?:D

2022. nov. 29. 17:53
 43/49 anonim ***** válasza:

Jelenleg vagyok várandós az első gyermekemmel, aminek nem fogom részletezni a nehézségeit és kockázatait, úgyis csak legyintenél rájuk, ami már csak azért is megmosolyogtató, mert semmilyen személyes és/vagy komolyabb tapasztalaod nincs a témában.

A férjem nem egyszer és nem kétszer mondta, hogy "baby project" (nem magyar, de lényegtelen), szóval miért is ne mondhatná egy férfi, hogy "babaprojekt"? Mi ez a hülyeség, már ne is haragudj? :D

28/N

2022. nov. 29. 17:58
 44/49 A kérdező kommentje:

Estenem, csak ne írnál ugyanarról a nickről több személyként😄

Értem, tojtál egy gyereket és ez életed teljesítménye és mindenképp bizonygatni akarod.

2022. nov. 29. 17:59
 45/49 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok a babaprojektes csávó, de nem a 43as.

kérdező, neked azért vannak gondjaid:D Nincs véletlenül teljesítményszorongásod?

2022. nov. 29. 18:13
 46/49 anonim ***** válasza:
0%

BaBaPrOjEkT

Következik:

Pocaklakó

Szerelmünk Gyümölcse

Álmunk vált valóra

Ultrahangkép poszt

Gender reveal party

Babaváró hitel

GyerMek

Édesanya

Születéskor megy a csemete a facebookra egyenesen a méhből azzal a szöveggel, hogy Józsika vagyok, x dekával születtem, a baba és a mama is jól vannak

2022. nov. 30. 23:23
 47/49 anonim ***** válasza:
100%

46, két dolog.

1. Lehet social media függő vagy, le kéne jönni róla:D

2. Az újszölöttek tömegét gramban adják meg:D

2022. nov. 30. 23:27
 48/49 anonim ***** válasza:
46%

1. Nem kell ahhoz függőnek lenni, hogy valaki sok ilyen sablonos nyáladzással találkozzon.

2. Tökmindegy. Felőlem köbméterben is megadhatja, akkor is érdektelen a szűk családi körön kívül mindenkinek ez az információ.

2022. nov. 30. 23:37
 49/49 anonim ***** válasza:
100%

48, ahogy érzed. Én nem szoktam ezzel találkozni, mert nem érdekel az ilyesmi, bár tudom, hogy létezik.

Ettől még a babaprojekt, az babaprojekt:D Vagy te hogy hívnád? "mostmár jobban dugom az asszonyt" időszak?:D

2022. dec. 1. 00:13
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!