Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Amikor valakinek gyereke...

Amikor valakinek gyereke születik, vagy terhes, akkor mire szokás gratulálni?

Figyelt kérdés

Talán még ha az anyának gratulálnak, azt megértem, mert kihordta, megszülte. (Bár az is egy alap biológiai funkció.)

De mondjuk az apának mire?

Értem én, család lettek és ez nagy dolog, de akkor sem olyan, ami érdem, szóval szerintem nem a gratulálok a megfelelő szó.

Mikor valaki elvégez egy egyetemi képzést, az tényleg egy érdem, egy olyan valami, amit véghez vitt, de gyereket, ha biológiailag minden rendben a párnál, minden erőfeszítés nélkül, agy nélkül is lehet csinálni, akár tizet.

2022. nov. 28. 15:50
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
92%
Nem, történetesen meddő vagyok, de a testvéreimet és barátnőimet láttam, ahogy megcsinálták és nem, nem egy sima dolog és nem is mindig alakul jól a dolog. Az "elvetélés" fogalmát ismered?
2022. nov. 28. 17:59
 22/49 anonim ***** válasza:
96%

19 vagyok, én még nem szültem, és nem is tervezek, tekintve, hogy férfi vagyok:D

De ne tegyünk úgy, mintha ennyire egyszerű dolog lenne egy gyerek összehozása.

De tök fölösleges ezen vitázni, ismétlem, ha szerinted nem teljesítmény, ne gratulálj, ennyi, nincs ebben semmi. Csak azt nem értem, ha szerinted ennyire nem nagy kunszt, mit vagy úgy oda miatta:D

2022. nov. 28. 18:00
 23/49 A kérdező kommentje:
Ismerem. Természetes jelenség. Családomban is volt. Azért vetélsz el, mert nem egészséges az a kezdetleges dolog benned. Majd lesz helyette másik.
2022. nov. 28. 18:01
 24/49 A kérdező kommentje:

“ , ha szerinted ennyire nem nagy kunszt, mit vagy úgy oda miatta:D”

Én csak kérdeztem, ti lettetek úgy oda. :D

2022. nov. 28. 18:02
 25/49 anonim ***** válasza:
91%
Kérlek, sose mondj ilyet egy ilyen nőnek, aki elvetélt, mert láthatóan semmit se tudsz a dologról és csak feltépnéd a sebeit. Hogy beszélhetsz így erről?
2022. nov. 28. 18:05
 26/49 anonim ***** válasza:
68%
Végtére téged is kiszart az anyád valahogy, azért lettél ilyen szar alak.
2022. nov. 28. 18:06
 27/49 A kérdező kommentje:

25-de tudok, mert tanultam biológiát. A vetélésnek alapvetően két oka van. Egy, az embrió életképtelen (ilyen esetben jobb ha korán elmegy, minthogy későn derüljön ki).

Vagy, ha az anya szervezete nem tudja kihordani, vagy nem kompatibilis a partnerével. Arra pedig vannak kezelések. A valóság EZ.

Persze, lelkizni lehet, de az gyakran elrugaszkodott a saját magunk megnyugtatása érdekében.

2022. nov. 28. 18:22
 28/49 A kérdező kommentje:

“ Végtére téged is kiszart az anyád valahogy, azért lettél ilyen szar alak.”

Végtére nem én beszélek kiszarásról, így nem is tudom, ki a szar alak. Egyébként császárral születtem. De alapvetően a punikádon szülsz, nem a fenekeden.

2022. nov. 28. 18:23
 29/49 anonim ***** válasza:
90%
A gratuláció szerintem sem megfelelő kifejezés. A terhesség nem teljesítmény, ennek az ellenkezőjét általában azok az ősanyák szokták fröcsögve bizonygatni, akik mást nem értek el az életben.
2022. nov. 28. 18:43
 30/49 anonim ***** válasza:
Hogy kijött belőle, és a természet rendjét tudta követni, illetve, hogy Viktortának is tudott teljesíteni - gondolom a mani miatt:).
2022. nov. 28. 20:35
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!