Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Amikor valakinek gyereke...

Amikor valakinek gyereke születik, vagy terhes, akkor mire szokás gratulálni?

Figyelt kérdés

Talán még ha az anyának gratulálnak, azt megértem, mert kihordta, megszülte. (Bár az is egy alap biológiai funkció.)

De mondjuk az apának mire?

Értem én, család lettek és ez nagy dolog, de akkor sem olyan, ami érdem, szóval szerintem nem a gratulálok a megfelelő szó.

Mikor valaki elvégez egy egyetemi képzést, az tényleg egy érdem, egy olyan valami, amit véghez vitt, de gyereket, ha biológiailag minden rendben a párnál, minden erőfeszítés nélkül, agy nélkül is lehet csinálni, akár tizet.

2022. nov. 28. 15:50
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
52%
Hat h sikerul dugni egyet gumi nelkul 😅 Sztem nem szazas aki gyereket vallal itthon fel millas fizu alatt meg sajat lakas nelkul
2022. nov. 28. 23:29
 32/49 anonim ***** válasza:
8%
A legtöbben azért vállalnak gyereket, mert azt KELL csinálni, az a társadalmilag elfogadott életút. Utána meg mennek az internetre kiosztani mindenkit, hogy ők mekkora hősök, amiért bevállalták, amit rajtuk kívül még több milliárdan.
2022. nov. 29. 16:38
 33/49 anonim ***** válasza:
32, mint babaprojekt elején álló férfi, én nem értek egyet veled.
2022. nov. 29. 16:53
 34/49 A kérdező kommentje:
Férfi nem ír olyat, hogy babaprojekt. 😃
2022. nov. 29. 17:25
 35/49 anonim ***** válasza:

34, nem-e?:D Na, ma is tanultam valami újat, meg is mondom az asszonynak, hogy sikerült egnyemű házasságot kötnünkXD

Bocs, de ezzel a baromsággal nem tudok mit kezdeni.

2022. nov. 29. 17:27
 36/49 A kérdező kommentje:
Jólvan, hölgyem.:D
2022. nov. 29. 17:34
 37/49 anonim ***** válasza:
Okkkk
2022. nov. 29. 17:40
 38/49 anonim ***** válasza:
Miért, az nem zavar, amikor vesz valaki egy autót és azért gratulálnak neki?
2022. nov. 29. 17:45
 39/49 A kérdező kommentje:

Akkor sem szoktam, ráadásul olyat még nem láttam.

Max ahhoz, ha házat vesznek. Bár egy ház árát megszerezni, ha nem babaváróra meg csokra, meg szülők zsebére van, akkor nagy munka. Ahhoz inkább gratulálnék már.

2022. nov. 29. 17:47
 40/49 anonim ***** válasza:

Minek, csak beült az emberke az irodába dolgozni és a nap végén hazament. Hűha, nagy dolog.

(Na, pont ilyen a te válaszaidat is olvasni. ;))

2022. nov. 29. 17:49
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!