Jelentsem ezt az eladót a főnökének?
Bevásárláson voltam egy hipermarketben, mentem a kasszához, a dolgozó hangosan köszönt nekem, én pont máshol jártam fejben, nem köszöntem, ezek után ő sem reagált semmit, csak elvette a pénzt, odaadta a visszajárót, se köszönés, se hála.
Jogos lenne, ha felkeresném a főnökét a viselkedéséért ?
Milyen büntetés szabható ki rá?
😂 Hála...😂
Bakker, engem hol jelentesz fel, amiért nem érzek hálát a kérdésed elolvasása után?
Amúgy mióta van kimászkálás a zártosztályról?
Vasárnap esti kamu.
Ennyire szemét dög senki nem lehet, hogy mindezt komolyan kérdezi.
Igen, ezért megéri tönkretenni valaki életét...
Menjél inkább a pszichiátriára ha ilyen érzékeny vagy.
Kell a jókedv ezért szerintem jelentsd be a főnökének. Hangsúlyozd ki, hogy hálátlan volt.
Ezután ő lesz a hónap dolgozója, mert rajtad röhög majd az egész üzlet és jó hangulat lesz akár-mikor eszükbe jut mekkora idióták vannak
Az ilyenfajta beteg elméjű emberek miatt utáltam kasszázni.
A bolti eladó nem lelkisegély szolgálat, ugye tudod?
A sóhivatalban, ott jelentesd.
Egyébként nem érzed szánalmasnak, hogy te nem fogadtad a köszönését, mert süket birka voltàl , de azért még neked áll feljebb? Most meg még a főnöknél is lejàratnàd magad?
Röhejes vagy.
Sajnos a mi üzletünkbe is napi szinten betér egy egy ilyen félkegyelmű vásárló.Nagyon hálásak vagyunk, hogy kicsit feldobja a napunkat, legalább van kit kibeszélni. A főnök meg leszarja, van komolyabb dolga is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!