Miért csinálja a barátnőm,hogy belém beszéli a rossz dolgokat?
Én alapvetően sokmindent túlagyalok és próbálom erről leszoktatni magam de nem tudok mert barátnőm is ilyen és sokszor azt veszem észre,hogy direkt ráerősít a negatív dolgokra,hogy azt beszéljem be magamnak és emiatt elrontsam az aktuális helyzetet.
Sokszor ha nem ír valaki egyből vissza akkor megijedek,hogy “biztos ez” “biztos az”.
Nem akar, nem szeret stb stb…és erre ő még rá is kontráz,hogy “igen..biztos majd azt írja,hogy hagyd békén”.
Úgy érzem mintha a háttérből próbálna manipulálni engem,hogy úgy cselekedjek,hogy az rossz legyen.
Mivel tudja,hogy bizonytalan vagyok.
Nektek van ilyen ismerősötök?
Ha vele van ilyen akkor én próbálom megnyugtatni mert tudom,hogy túlagyalja a dolgait és nem akarom,hogy a túlagyalással elcsessze.
Ő viszont rákontráz.
Meg sokszor mondja,hogy “nem akarlak ám uszítani vagy manipulálni..de fura,hogy ezt mondja de közben mást tesz”.
Szóval direkt manpulál úgy érzem.
Ez miért van?
" ő örülne a helyemben ha valaki felnyitná a szemét,hogy hülyére veszik és leszarják"
Jaja, ez az. Ezzel amúgy nem téged akar manipulálni, meg nem is neked ártani, csak játszik egy szerepet, amiben kicsit jobban tetszik saját magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!