Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vendégségbe hívnak aztán így...

Vendégségbe hívnak aztán így zajlik minden, az ok vagy nem?

Figyelt kérdés

Eljottunk pár napra egyik barátainkhoz, nekik van egy egy éves gyerekük.

Reggel alig indul meg a nap, szó szerint 2 óra hosszáig ébredés után csak a gyerek után loholunk, nyilván át kell öltöztetni meg peluscsere, de ez miért 2 óra 10 perc helyett? Mi pedig csak ülünk órákat a kanapén. Nyilván a gyerekhez kell igazodni, de úgymond olyan lassan csinálunk bármit is, mert egy kavehoz is 1 órát készülünk mert közben folyamatosan a gyerekhez kell beszélni, felváltva fogjuk ölben és egyáltalán nem lehet haladni semmivel.

Úgyhogy a vendégség végig pelenkacseréről szól, pluss állatokról, plusz szó szerint 1 óra mire pizsamárol atoltoznek. Mi meg csak ülünk órákat egész nap es várjuk hogy elkeszuljenek. :/

2022. nov. 21. 08:03
 1/8 anonim ***** válasza:
66%

Miért nem mentek el addig valahová sétálni? A vendégség nem arról szól, hogy ott kell ülni valahol egész idö alatt.

Ha meg szerinted annyira lassan cserélnek pelenkát, akkor mutasd meg nekik, hogy lehet gyorsabban is, pelenkázd át te a gyereket

2022. nov. 21. 08:24
 2/8 anonim ***** válasza:
47%
Béna szülők lehetnek
2022. nov. 21. 08:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenhol így zajlik, de ott ez a stílus. Vannak ilyen bagoly típusú emberek, akiknek egyszerűen nem indul el sehogy se reggel a napjuk, délután 4-kor lehet velük bármit kezdeni. Szerintem ez nem a gyerekektől függ.
2022. nov. 21. 08:55
 4/8 A kérdező kommentje:

Ők hívtak minket. :D Úgyhogy ennyit erről. :D

ÉS pelenkáztam a gyereket, értek hozzá. :) Épp ezért nem értem, miért kell ennek fél óra Készülés.

2022. nov. 21. 10:00
 5/8 A kérdező kommentje:

És még amikor mondom, h nem akarok gyereket, mert nem akarok éjt nappallá téve csak gyerkőcözni, mindig mondják mások, jajj, ettől nem lesz oda a saját életed...

Ahha, látom... 7kor kelnek és 10ig a reggeliig nem jutnak el. :/

2022. nov. 21. 10:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Kibújt a szög a zsákból az utolsó kommenteddel.

Téged nem is az zavart, ami a vendégségben történt, azzal csak illusztrálni akartad, hogy az a véleményed, nem normális dolog gyereket vállalni, az a normális, ha valaki - mint te -nem akar ilyen kényelmetlenséget a nyakába.

2022. dec. 8. 20:27
 7/8 A kérdező kommentje:

Hát egyáltalán nem. Nyilván az zavart, h elhivnak és utána 2 napig csak a gyereket hajkurásszzuk. Milyen vendégség az ilyen?

Azt pedig hozzátettem pluszba, h én ezt tuti nem csinálnám, h órákig kelljen várnom reggel míg ihatok egy pohár teát... Nekem ez sok...

2022. dec. 10. 08:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát, nyilván nem tehetik szekrénybe a gyerekeket, amíg ott vagytok. Alkalmazkodtok, vagy nem mentek el.

Azon, hogy hogyan nevelik a gyerekeiket, ti nyilván nem tudtok változtatni.

2022. dec. 10. 10:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!