Vendégségbe hívnak aztán így zajlik minden, az ok vagy nem?
Eljottunk pár napra egyik barátainkhoz, nekik van egy egy éves gyerekük.
Reggel alig indul meg a nap, szó szerint 2 óra hosszáig ébredés után csak a gyerek után loholunk, nyilván át kell öltöztetni meg peluscsere, de ez miért 2 óra 10 perc helyett? Mi pedig csak ülünk órákat a kanapén. Nyilván a gyerekhez kell igazodni, de úgymond olyan lassan csinálunk bármit is, mert egy kavehoz is 1 órát készülünk mert közben folyamatosan a gyerekhez kell beszélni, felváltva fogjuk ölben és egyáltalán nem lehet haladni semmivel.
Úgyhogy a vendégség végig pelenkacseréről szól, pluss állatokról, plusz szó szerint 1 óra mire pizsamárol atoltoznek. Mi meg csak ülünk órákat egész nap es várjuk hogy elkeszuljenek. :/
Miért nem mentek el addig valahová sétálni? A vendégség nem arról szól, hogy ott kell ülni valahol egész idö alatt.
Ha meg szerinted annyira lassan cserélnek pelenkát, akkor mutasd meg nekik, hogy lehet gyorsabban is, pelenkázd át te a gyereket
Ők hívtak minket. :D Úgyhogy ennyit erről. :D
ÉS pelenkáztam a gyereket, értek hozzá. :) Épp ezért nem értem, miért kell ennek fél óra Készülés.
És még amikor mondom, h nem akarok gyereket, mert nem akarok éjt nappallá téve csak gyerkőcözni, mindig mondják mások, jajj, ettől nem lesz oda a saját életed...
Ahha, látom... 7kor kelnek és 10ig a reggeliig nem jutnak el. :/
Kibújt a szög a zsákból az utolsó kommenteddel.
Téged nem is az zavart, ami a vendégségben történt, azzal csak illusztrálni akartad, hogy az a véleményed, nem normális dolog gyereket vállalni, az a normális, ha valaki - mint te -nem akar ilyen kényelmetlenséget a nyakába.
Hát egyáltalán nem. Nyilván az zavart, h elhivnak és utána 2 napig csak a gyereket hajkurásszzuk. Milyen vendégség az ilyen?
Azt pedig hozzátettem pluszba, h én ezt tuti nem csinálnám, h órákig kelljen várnom reggel míg ihatok egy pohár teát... Nekem ez sok...
Hát, nyilván nem tehetik szekrénybe a gyerekeket, amíg ott vagytok. Alkalmazkodtok, vagy nem mentek el.
Azon, hogy hogyan nevelik a gyerekeiket, ti nyilván nem tudtok változtatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!