Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Egy ismerősömnek meséltem egy könyvről, ami szerintem nagyon érdekes, értékes olvasmány. Facebook-on beszélgettünk, és ajánlottam, hogy elküldeném neki pdf formátumban, hogy ő is elolvashassa. De a Facebook chat nem vitte át, mert túl nagy a fájl mérete. Ismerősöm mondta,hogy nem baj, nem kéri a könyvet. Mondtam, hogy ha megadná az e-mail címét, oda talán el tudnám küldeni. Nem akarta megadni,azt mondta,hogy nem kell a könyv. Szerettem volna, ha ős is elolvasná, mert szerintem nagyon jó könyv. Gondoltam egyet,és gyorsan csináltam neki egy fiktív e-mail fiókot, és elküldtem oda a könyvet a saját e-mailemről. Facebook-on pedig chat üzenetben megírtam neki, az imént csinált e-mail címet, és a hozzá tartozó jelszót. Mondtam, hogy lépjen be oda, és onnan le tudja tölteni a könyvet. Azonban ő megsértődött, azt mondta erőszakos vagyok és tolakodó, nem tartom tiszteletben az akaratát, többet ne keressem.

Pedig én azt gondolnám, inkább csak lelkes voltam, mert szerettem volna hogy ha ő is elolvasná ezt a jó, hasznos könyvet.

Mi a véleményetek erről? Ti ezen megsértődnétek, szerintetek ez erőszakos?

Köszönöm.

#könyv #ismerős #könyvet küldeni
2022. nov. 17. 11:41
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:
53%
Te kedvezni akarsz az ismerősödnek, ő pedig így hálálja meg. Szép, mondhatom. Nem tudja értékelni az igyekezeted.
2023. márc. 18. 13:28
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem is szeret olvasni, csak először nem akart megbántani. Vagy lehet, hogy szégyelli, hogy nem szeret olvasni, ezért adott kitérő választ. Ki tudja.
2023. márc. 23. 11:14
 33/33 anonim ***** válasza:
34%

Kétszer is mondta, hogy nem érdekli.

Jogosan feltételezte, figyelembe véve azt, hogy mennyire nyomattad, hogyha mégis letölti, utána te állandóan kérdezgetni fogod a könyvről, hogy elolvasta már, és mi véleménye stb.

Egyébként nem értem miért kell ezzel az e-mail fiókosdival trükközni, amikor sokkal egyszerűbben is meg lehet osztani egy file-t.

2023. márc. 23. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!