Mi a véleményetek erről?
Egy ismerősömnek meséltem egy könyvről, ami szerintem nagyon érdekes, értékes olvasmány. Facebook-on beszélgettünk, és ajánlottam, hogy elküldeném neki pdf formátumban, hogy ő is elolvashassa. De a Facebook chat nem vitte át, mert túl nagy a fájl mérete. Ismerősöm mondta,hogy nem baj, nem kéri a könyvet. Mondtam, hogy ha megadná az e-mail címét, oda talán el tudnám küldeni. Nem akarta megadni,azt mondta,hogy nem kell a könyv. Szerettem volna, ha ős is elolvasná, mert szerintem nagyon jó könyv. Gondoltam egyet,és gyorsan csináltam neki egy fiktív e-mail fiókot, és elküldtem oda a könyvet a saját e-mailemről. Facebook-on pedig chat üzenetben megírtam neki, az imént csinált e-mail címet, és a hozzá tartozó jelszót. Mondtam, hogy lépjen be oda, és onnan le tudja tölteni a könyvet. Azonban ő megsértődött, azt mondta erőszakos vagyok és tolakodó, nem tartom tiszteletben az akaratát, többet ne keressem.
Pedig én azt gondolnám, inkább csak lelkes voltam, mert szerettem volna hogy ha ő is elolvasná ezt a jó, hasznos könyvet.
Mi a véleményetek erről? Ti ezen megsértődnétek, szerintetek ez erőszakos?
Köszönöm.
Kétszer is mondta, hogy nem érdekli.
Jogosan feltételezte, figyelembe véve azt, hogy mennyire nyomattad, hogyha mégis letölti, utána te állandóan kérdezgetni fogod a könyvről, hogy elolvasta már, és mi véleménye stb.
Egyébként nem értem miért kell ezzel az e-mail fiókosdival trükközni, amikor sokkal egyszerűbben is meg lehet osztani egy file-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!