Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy nem fáznak az így ötlöző...

Hogy nem fáznak az így ötlöző lányok?

Figyelt kérdés
Ma láttam egy csajt a villamos ablakából, falhajtott szárú műbőr naci, valami sportcipő volt a lábán, a bokájából 10 centi tuti kivolt, illetve tudjátok a tipikus derekéig érő kabátok, alatta pedig egy kb mellig érő felső. Onnan tudom, hogy milyen felső volt rajta, mert LE VOLT HÚZVA A CIPZÁR. És én tényleg nem értem az ilyen lányokat, mindenki be van öltözve, nagykabát, sapka, csizma stb. és az ilyen kaliberű lányok meg kb félmeztelen mennek 3 fokban. Ők így ilyenkor mit éreznek?
2022. nov. 16. 19:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nekem az a tapasztalatom (és nem vagyok már mai csibe), hogy ha a lábfejed, talpad melegen van tartva, és a hátad is, akkor nem fázik meg semmid.

Simán kimegyek mai napig is egy szál nejlonharisnyába (azt is csak azért veszem fel, hogy ne nézzenek hülyének meztelen lábbal télvíz idején, ha van egy jól szigetelt, bélel cipőm és egy kabát a hátamon. A kabátot pedig nem szoktam összehúzni, amíg nincsenek mínuszok, mivel a hátam meleg, a mellkasomon hűtöm magam, máskülönben beizzadnék.

Jelentem, még élek, vesebeteg sem voltam, sőt, megfázva sem voltam évek óta, és tök jól elvagyok így az utcán sétálgatva, mert amíg mozgok, addig rendben van. Ellenben akkor rommá tudok fagyni, mikor egy 20 fokos helyiségben pár percnél tovább mozdulatlanul ülök.

2022. nov. 18. 00:17
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Ma reggel pl pont jól beöltöztem mert hidegnek tűnt az idő, kabát, sál stb.

Félúton az állomás fele már szakadt rólam a víz, a sálat le kellett vennem a kabátot szétgomboltam, pulcsit elraktam, így kellemes.

Úgy írod mintha -20 fokok lennének...

2022. nov. 18. 08:30
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Mikor fog már kikopni a köztudatból az, hogy azért betegszel meg, mert fázol? De komolyan. A kettőnek az ég világon semmi köze egymáshoz (oké, fázol, gyengül az immunrendszered, de önmagában attól nem leszel beteg.)
2022. nov. 18. 09:08
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Soha, utolsó. Ez a kedvencem, mikor taknya-nyála egybefolyik, de "jaj ne izélj már, csak megfáztam, nem fogod elkapni" - nos, én valóban nem. De egy-egy ilyen után a fél iroda dögrováson van. Biztos senki se öltözött fel rendesen, vagy vizes hajjal mentek ki rágyújtani.
2022. nov. 18. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!