Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy nem fáznak az így ötlöző...

Hogy nem fáznak az így ötlöző lányok?

Figyelt kérdés
Ma láttam egy csajt a villamos ablakából, falhajtott szárú műbőr naci, valami sportcipő volt a lábán, a bokájából 10 centi tuti kivolt, illetve tudjátok a tipikus derekéig érő kabátok, alatta pedig egy kb mellig érő felső. Onnan tudom, hogy milyen felső volt rajta, mert LE VOLT HÚZVA A CIPZÁR. És én tényleg nem értem az ilyen lányokat, mindenki be van öltözve, nagykabát, sapka, csizma stb. és az ilyen kaliberű lányok meg kb félmeztelen mennek 3 fokban. Ők így ilyenkor mit éreznek?
2022. nov. 16. 19:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
97%

Sokkal több pasit látok rövidujjúban, azokról egy szó sincs, őket utálni nem divat.

Mindenkinek más a hőérzete. Tudjátok, mennyit szenvedtem felnőttként is, hogy úgy öltözzek, mint mások, csak hogy ne nézzenek meg? De úgy is bámultak, mert a víz úgy csorgott a fejemen, mintha 40 fok lenne. Úgyhogy eljutottam oda, hogy leszarok mindenkit, és a saját kényelmem lesz az első. Majd ha nem fűtik csutkára a boltokat, buszokat, jobban felöltözök.

2022. nov. 16. 20:12
 12/24 anonim ***** válasza:
41%
Hú, hát a vesefájdalom az valami brutális, ne tudjátok meg!! :((
2022. nov. 16. 20:14
 13/24 anonim ***** válasza:
98%
Lehet csak kiugrott valahová valahonnan, nem egész nap így járkál a városban.
2022. nov. 16. 20:51
 14/24 anonim ***** válasza:
98%
Sztem nem erdekli oket h faznak e, de 10 fok azert meg nem olyan hideg..
2022. nov. 16. 21:54
 15/24 anonim ***** válasza:
98%

Lehet olyan típus aki kevésbé érzi a hideget. Ez nem újdonság, valaki sapkában, sálban és pufikabátban is majd megfagy, valaki meg pont hogy szereti a hideget.

Én is ilyen vagyok, normál téli öltözékben mindig megsülök, és nem túl szép látvány ha télen úgy folyik rólam a víz mintha nyári kánikula lenne. Igaz hogy nem veszek fel rövid öltözéket mint haspoló vagy egyebek, a derekam mindig fedett. De aránylag vékony anyagú öltözékben vagyok mindig, nem öltözöm rétegesen.

Mindenki más, és máshogyan viszonyul az időjáráshoz és hőmérséklethez is. A lenge öltözékem ellenére eddigi életem során sose voltam felfázva, nem volt vesegyulladásom vagy bármi más megbetegedésem ami ehhez kapcsolódik. Pedig nő vagyok, elvileg nekem hajlamosabbnak kellene rá lennem.

2022. nov. 16. 21:58
 16/24 anonim ***** válasza:
89%
Naja. Ense fazok. Tornacsuka, szakadt farmer, polo meg oszi kabat szethuzva. Nekem pint jo most erre az idore, van aki meg teli szettbe szetfagy
2022. nov. 16. 22:17
 17/24 anonim ***** válasza:
78%
Én pont ma láttam és srácot ujjatlan trikóban és rövidgatyában. Rengeteg pali mászkál télen is semmi öltözékben. Az nem zavar, mert nem lányok? :)
2022. nov. 16. 23:08
 18/24 anonim ***** válasza:
68%

Páran abba nem gondoltok bele, hogy akit láttok az utcán, az nem marad ott egész nap. Ha 8 órát állnánk a hidegben, biztos fáznánk.

Nekem a munkába az út 3 perc a villamosig, villamoson fűtés. Majdnem az aluljáróban tesz le, fél perc séta a szabadban, utána a meleg metró. Majd megint villamos. Onnan átmegyek az úttesten, és benn vagyok a meleg irodában. 5 percnél többet nem töltök a hidegben, de fél órát izzadok tömegközlekedésen. Nyilván ahhoz a hőmérséklethez öltözök, amiben több időt töltök.

Ahogy nyáron ugyanezen az útvonalon mindig van rajtam leggings a nyári ruha alatt, mert a légkondiban egész nap ülve fázik a lábam.

2022. nov. 16. 23:47
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Az én kabátom ugyan hosszú, de én is kigombolva hordom egy pólóval egyelőre.

A munkahelyemen fűtenek, a buszon fűtenek, a vonaton fűtenek, minek öltözzek be úgy mintha alaszkába készülnék? :D

2022. nov. 17. 10:05
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Van, aki egyszerűen soha nem fázik és kész. Például én is ilyen vagyok.

Kabátot soha nem hordok és még mínusz fokokban is csak azért veszek fel egy pulóvert, hogy ne bámuljanak meg mások. Beteg meg már vagy egy évtizede nem voltam.

Egyébként a derékig érő pulóver és a bokavillantós farmernadrág elég messze áll a magamutogatástól. Nevetséges dolog az, ha valakinek mindenről csak ez jut az eszébe. Azt pedig tényleg nem értem, hogy miért kell a mások életével foglalkozni.

2022. nov. 17. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!