Akik úgy alszanak oldalfekvésben, hogy a takarót a mellkasig sem úzzák fel, hogyhogy nem fáznak?
Figyelt kérdés
Én a hónaljamig is felhúzom a takarót, és a két karomat behajlítva ráteszem, hogy a két könyököm a takarón van, bár sokak szerint meg ez furcsa.2020. jún. 4. 16:29
1/13 anonim válasza:
Nálam panelban a 9. emeleten meleg van, nyáron azért, mert kint meleg van, télen meg a távfűtés miatt (egyelőre nem szabályozható a hőfok).
2/13 A kérdező kommentje:
2020. jún. 4. 16:43
3/13 anonim válasza:
Én csak simán meleg vízben zuhanyzok és melegem lesz.
4/13 anonim válasza:
Én még ki is takarózok álmomban, ha melegem van, nem alszom jól.
5/13 A kérdező kommentje:
De mondjuk ha tényleg hűvös lenne, akkor nem ajánlott így aludni?
2020. jún. 4. 16:45
6/13 anonim válasza:
Én akkor is úgy alszom. Mostanában azért alszok hosszú ujjúban, mert ugye egy évvel ezelőtt vagdostam magam és még ott vannak a hegek, amikről nem tud senki, szóval érted.
7/13 anonim válasza:
Ha hűvös van, betakarózok, de nálam meleg van, sokszor télen is ki kell nyitnom az ablakot, mert annyira fűtenek, hogy levegőt sem kapok rendesen. Nem tudom, mikor fogják megszavazni a nyugdíjasok a házfelújítást, hogy végre szabályozható legyen a fűtés, mert jó lenne, ha lejjebb tudnám tekerni.
8/13 anonim válasza:
#7 Én kertes házban lakok, nálam is meleg van, nővérem mindig 5-ösön nyomatja a radiátort, mert nagyon fázós
9/13 anonim válasza:
Van, aki nem fázós. Én például igen, nyakig betakarózva alszom, vastag ruhákban... :D Pedig 20 fok van.
10/13 anonim válasza:
Nem fázom, mert gyűlölöm a meleget. Nyáron egyáltalán nem is kell takaró, csak magam alá terítek egy fürdőlepedőt és befekszem a ventilátor elé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!