Miért bántják azokat az embereket, akik megisznak naponta egy kávét?
Figyelt kérdés
Itt az oldalon van egy kérdés, ami alatt bántják a kávé ivókat, nem értem miért, ráadásul akik nem isznak, azok saját magukat valami egészségbombának állítják be, hogy ők milyen tökéletesek, hogy nem isznak kávét :D2022. nov. 15. 10:43
21/26 anonim válasza:
Ha a laktóz a gond akkor van laktózmentes tej, ha a fehérje akkor vannak növényi tejhelyettesítők.
Én is szrul leszek a tejtől, ezért iszok mindent rizstejjel vagy mandulatejjel.
22/26 anonim válasza:
2es és 13as! Most meg engem pontoztak le. :D El sem olvassák sokan a választ, max. az első mondatot. Ááá, nem érdemes vele foglalkozni. Amúgy 14. vagyok. Nehogy nekem valaki azt mondja, hogy ha valaki óránként megiszik egy csésze erős kávét, az normális. Mint írtam, aránylag fiatalon meg is halt. Azt is írtam, hogy szélsőséges eset volt. No mindegy.
23/26 anonim válasza:
annyira imádom az ilyen teljesen alaptalan, hangulatkeltő kérdéseket...
24/26 A kérdező kommentje:
Annyira imádod hogy mindenképpen "válaszolnod" is kellett rá? :D
2022. nov. 15. 13:18
25/26 anonim válasza:
Megint lepontoztak a balkáni prolik.
26/26 anonim válasza:
Én van, hogy napi hatot is megiszok (elvileg már egészségtelen, gyakorlatilag meg kórosan alacsony vérnyomásom van, szóval orvos ajánlotta a sót, meg a kávét).
Való életben még soha nem bántottak emiatt, egyszer kérdezte meg egy munkatársam, őszintén csak aggodalomból, hogy nem lesz sok? Az interneten meg mindenki bánt mindenkit, ezt ne vedd magadra, inkább itt éljék ki a frusztrációikat, mint a való világban, idd csak meg, ha jól esik és nem árt neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!