Miért bántják azokat az embereket, akik megisznak naponta egy kávét?
#2 vagyok
Aki lepontozott, az megírná hogy ki bántja azt aki nem kávézik?
Akkor en vagyok az egyetlen.
Nem első pasim van, aki utálkozva beszól hogy nekem reggel első a kávé milyen tré vagyok.
Ha napkozben is iszom, az is zavarja őket.
Mintha vmi utolsó trógerszokásom lenne, mint azoknak akik felessel kezdik a napot.
Én sem iszok kv-t szinte soha.
Szeretem de csak tejjel és tejallergiám van, így muszáj voltam leszokni mert nem ér annyit hogy utána menjen a hasam meg fájjon egész nap!
Előtte is csak pár naponta ittam kb
Azt sem itélem el aki issza!
A dohányzás és ivás na az már elitélendő! Ilyen férfit nem is tudnék elképzelni magam mellé!
Mert irigyek ránk kávésokra. Ők féltik annyira az egészségüket akik bántanak minket hogy nagyon. Attól félnek hogy bajuk lesz a kávé ivástól. Mert az interneten mindenféle hülye cikkből azt vonják le hogy káros! Pedig pont hogy aki kávézik az tovább él, több energiája van, nem hízik el, mert a koffeinnek olyan hatása is van, hogy csillapítja az édesség utáni vágyat.
Semmi nem káros mértékkel! Az energia ital sem az! Sőt még a károsnak hitt cigaretta sem olyan káros mint ahogy azt mondják az emberiségnek!
Régi öregek is kávéztak, cigiztek sőt többet mint mi! Mégis tovább éltek és egészségesebbek voltak mint mi! És tudjátok miért? Mert nem stresszeltek annyit! Nem dőltek be minden hallott butaságnak! Mindenki csinálja azt ami neki jó! Nem kell leszólni senkit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!