Miért bántják azokat az embereket, akik megisznak naponta egy kávét?
Mert hülyék. A kávénak egy csomó jótékony hatása van, nem olyan, mint az alkohol vagy a drogok. Aki ilyet állít, az előbb járja ki legalább a 8 általánost…nyilván a kávéra is igaz, hogy mértékletesnek kell lenni, de ez az égvilágon mindenre igaz.
:DDDD
Hát, akkor 20-ból 19 embert bántanak szerinted?
Én napi 3 kávét iszok általában.
Ha nem iszok, akkor fáj a fejem, szédülök stb. Nem tévedés, mikor a kávét drognak mondják, mivel függőséget okoz. Ha egyszer beiktattad a napi rutinodba, akkor nehéz letenni. Persze sok jótékony hatása is van a szervezetre. De ez a marihuánára is elmondható, hogy bizonyítottan hatásos depresszióra, rák elleni kutatásban is értek el vele eredményeket, sőt hallottam is erről egy történetet. De ez másik téma.
Viszont pl koliban mikor olyan szobatársam van aki nem kávézik az valami lenyűgöző. Nem sóvárog coffein után, hanem frissen, üdén felkel. El se tudom hinni, hogy mennyivel másabb az ébredés olyannál aki nem függ ilyenektől. Én haldoklom és alig várom, hogy a távolban kóborló lelkemet vissza könyörögjem a testembe a kávé segítségével. Ők meg felülnek az ágyon és máris teljes értékű emberek.
Ilyen szempontból irigylem őket. De hogy emiatt bárki is ítélkezzen, na olyat még nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!