Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért bántják azokat az...

Miért bántják azokat az embereket, akik megisznak naponta egy kávét?

Figyelt kérdés
Itt az oldalon van egy kérdés, ami alatt bántják a kávé ivókat, nem értem miért, ráadásul akik nem isznak, azok saját magukat valami egészségbombának állítják be, hogy ők milyen tökéletesek, hogy nem isznak kávét :D
2022. nov. 15. 10:43
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
88%
Nem bántják őket. Értelmetlen kérdés.
2022. nov. 15. 10:52
 2/26 anonim ***** válasza:
65%
Ki a fene bántja? Én nem kávézok, és legtöbbször emiatt valami bizarr holdkórosnak látnak munkahelyi megbeszélésen.
2022. nov. 15. 10:52
 3/26 anonim ***** válasza:
96%
Senki nem bántja, a legtöbb helyen azt írják, hogy bizonyos mennyiségig még egészséges is.
2022. nov. 15. 10:53
 4/26 anonim ***** válasza:
68%

Mert hülyék. A kávénak egy csomó jótékony hatása van, nem olyan, mint az alkohol vagy a drogok. Aki ilyet állít, az előbb járja ki legalább a 8 általánost…nyilván a kávéra is igaz, hogy mértékletesnek kell lenni, de ez az égvilágon mindenre igaz.

[link]

2022. nov. 15. 10:54
 5/26 anonim ***** válasza:
82%

:DDDD

Hát, akkor 20-ból 19 embert bántanak szerinted?

2022. nov. 15. 10:56
 6/26 anonim ***** válasza:
86%
Hülyeség, nem bántják.
2022. nov. 15. 10:57
 7/26 anonim ***** válasza:
70%

Én napi 3 kávét iszok általában.

Ha nem iszok, akkor fáj a fejem, szédülök stb. Nem tévedés, mikor a kávét drognak mondják, mivel függőséget okoz. Ha egyszer beiktattad a napi rutinodba, akkor nehéz letenni. Persze sok jótékony hatása is van a szervezetre. De ez a marihuánára is elmondható, hogy bizonyítottan hatásos depresszióra, rák elleni kutatásban is értek el vele eredményeket, sőt hallottam is erről egy történetet. De ez másik téma.

Viszont pl koliban mikor olyan szobatársam van aki nem kávézik az valami lenyűgöző. Nem sóvárog coffein után, hanem frissen, üdén felkel. El se tudom hinni, hogy mennyivel másabb az ébredés olyannál aki nem függ ilyenektől. Én haldoklom és alig várom, hogy a távolban kóborló lelkemet vissza könyörögjem a testembe a kávé segítségével. Ők meg felülnek az ágyon és máris teljes értékű emberek.

Ilyen szempontból irigylem őket. De hogy emiatt bárki is ítélkezzen, na olyat még nem láttam.

2022. nov. 15. 10:58
 8/26 A kérdező kommentje:
Jó amúgy hülyén tettem fel a kérdést, mert igazából csak itt tapasztaltam egy kávéval kapcsolatos kérdés alatt, hogy sz.rrá vannak oltva a kávézók, hogy ők mérgezik magukat meg stb. :D
2022. nov. 15. 10:58
 9/26 A kérdező kommentje:
2022. nov. 15. 10:59
 10/26 anonim ***** válasza:
92%
Itt egyetlen ember vergődik, hogy a kávé drog meg káros. Egyetlen egy.
2022. nov. 15. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!