Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit jelent, ha valaki ilyen...

Mit jelent, ha valaki ilyen lazán válaszolgat csak?

Figyelt kérdés
Tehát van egy lány akivel kb 3 hete beszélgetek messengeren. A kezdetektől fogva nagyon sokat ignorál. Általában minimum 1-2 óra mire visszaír, de sokszor van, hogy 4-5-6-7 óra mire válaszol, vagy éppen az esti üzenet amit küldök neki úgy 8 óra körül, arra csak másnap reggel ír vissza, de én látom, kiszámolom az időt hogy éjfélig elérhető volt messengeren. Mikor válaszol akkor teljesen normálisan lehet vele beszélgetni, hosszan válaszol, de olyan ritkán ír, hogy ha én is ilyen időintervallumonként írnék vissza akkor kb semmit nem beszélgetnénk... Én általában 15-30 percen belül visszaírok. Eközben volt már egy találkozásunk, ami teljesen jól sikerült, de a visszaírásk gyorsasága nem változott semmit. Most hétvégén is találkozni fogunk. Tehát elméletileg rendben lenne az ügy, de mégsem. Rengeteget elérhető az állapota, meg max óránként felnéz a messengerre és az instagramra is, mert mind a kettőn figyelgetem hogy mikor volt elérhető. Ezért bosszantó hogy nem nézi meg az üzenetemet órákig, mikor biztosan elérhető volt többször is. Ti nők miért csináljátok ezt?
2022. nov. 11. 20:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ez azért van, mert nem hirdettél meg egy jól kereső ügyfélszolgálatos állást, amire ő jelentkezne, felvennéd, és az lenne a munkája hogy nonstop válaszolgat.

Ehelyett a saját munkáját, tanulását is csinálja, wc re megy naponta többször is, fürdik, eszik naponta többször, főz, pakolászik, rokonokkal beszél, boltba megy, mosogat, takarít, sportol, alszik, fogat mos, elalvás előtt bekómázik, szellőztet, sminkel, öltözködik, stb. Da ha ügyfélszolgálatos lenne nálad akkor se tudnád 0-24 ig felvenni, max 8 órára.

2022. nov. 12. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!