Az ezen az oldalon válaszolgató emberekről mi a véleményetek?
Hihetetlen mennyi haszontalan válasz van.
A nyilvánvaló viccelődő válaszokat provokációnak tekintik, az értékeléseket meg teljesen random módon, indoklás nélkül osztogatják.
Ha feltesztek egy kérdést, higyan döntitek el melyik válasz hasznos?
A válaszolók jól tükrözik a magyar társadalmat. A tudományos témáknál nyilván több az értelmiségi, mint a többi kérdésnél.
Vannak azért egészen hasznos tanácsok, tapasztalatok a válaszok között.
Maga a válaszadás lehetősége teremti meg azt a helyzetet, hogy random értékelések is legyenek. Ha a kérdés arra vonatkozik, hogy kinek mi a tapasztalata, akkor minden válasz jónak számít elvileg. Ha egy szakmai kérdés van, akkor azokat nyilván felpontozom, akik szakmai szempontból jól válaszoltak.
A tanácsokkal is az a helyzet, hogy ha látom, hogy életszerű, vagy pedig remek ötlet, akkor felpontozom.
A helyesírási hibát itt én nem tekintem bűnnek, csak azért senkit nem szoktam lepontozni. Nem tudhatom, hogy magyar anyanyelvű-e a kérdező. Vannak egyébként az elírások és vannak a nagyon rosszul fogalmazó és helytelenül író kérdezők. Egyes kérdések arra is utalhatnak, hogy az írójuk bajban van, mielőbbi segítség kell neki, ilyenkor a segítés a célom, nem a helyesírás minősítése.
Egyes válaszolók elfelejtik, hogy a kérdező kérdésére kellene válaszolni, helyette vagy oda nem illő, vagy egy másik válaszolóval kötekedő választ írnak.
Számomra érdekes időtöltés, szertetem a kérdéseket az életben is, itt is. Érdekes látni, hogy egy-egy téma milyen sok oldalról és nézőpontból megközelíthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!